„Porsche“ soliariumas: kuo jis išskirtinis?  ()

Nors daugelis mūsų yra pratę prie standartinių – stovimų arba gulimų – soliariumų, šiandien įdegį galima įgauti ir dar kitais būdais: purškiamo įdegio ar savaiminio įdegio kremų pagalba. Vis dėlto, net ir be minėtų įprastų soliariumų, Lietuvoje galima rasti išskirtinių technologijų soliariumus, kurių kūrėjai... „Porsche“!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Proveržis Lietuvoje

„Porsche“ – vardas, kuris kalba pats už save, todėl nieko nuostabaus, kad unikalus dizainas, persipindamas su techninėmis galimybėmis, tarsi sportinis automobilis, priblokš soliariumo lankytojus savo galia bei visą deginimosi procesą perkels į naują lygį. Naujasis soliariumas – proveržis Lietuvos soliariumų industrijoje, pakeliantis kokybės ir dizaino kartelę į dar nematytas aukštumas. Šis moderniausias ir visus aukščiausius kokybės standartus atitinkantis įrenginys sužavės kiekvieną, o tobulas grožio šviesos ir išmaniųjų technologijų derinys užtikrins efektingą bei nepriekaištingą deginimosi seansą!

Nuostabu tai, kad nors prietaisas – visiška naujovė, soliariumas kaina džiugina, todėl lankytojai tikrai neišsigąs. Įprastai minutės kaina 1 eur.

Į soliariumo komplektaciją įeina rubino lempos, kurios saugo odą. Įdegis kitoks – lygesnis, nesausina odos. Visas soliariumas turi 70 lempų, tad dega viskas: šonai, pečiai, veidas ir t. t.

Tinkamas deginimasis

Šių soliariumų klientės pastebėjo, kad po deginimosi oda nebūna tokia sausa, paraudusi. Tam įtakos turi būtent rubino lempos. Visos moterys, saugo savo odą, o išties nėra geresnio būdo ją apsaugoti nei tinkamas deginimasis. Šiam soliariumui naudojami ir specialūs kremai, kurie paskatina efektyvesnį įdegį. Apjungus soliariumą ir kremus – rezultatas nepriekaištingas. Tačiau kremų nebūtina pirkti iš salono, galima atsinešti ir savo. Soliariumas ir kremas – tai puikiai apgalvotos dovanos, kurios nudžiugins kiekvieną moterį ir ne tik.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: