Populiariausi televizorių gamintojai  ()

Renkantis televizorių, pravartu ne tik susipažinti su jų techninėmis savybėmis ir galimybėmis, bet ir atsižvelgti į prekinį ženklą. Galima sakyti, jog nuo gamintojo priklauso ne tik jų kokybė, bet ir tam tikros ypatybės, kurios gali padėti Jums priimti sprendimą. Siūlome susipažinti su populiariausiomis šiuos prietaisus gaminančiomis kompanijomis ir pagrindiniais jų išskirtinumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sony

Tai viena iš tų kompanijų, kurios tikrai nereikia pristatinėti – ypač tuomet, jei esate muzikos ar žaidimų konsolių gerbėjai. Kaip ir pridera tokiai įmonei, daug dėmesio yra skiriama garso kokybei – Sony televizoriai šiuo klausimu tikrai turi ką pasiūlyti. Taip pat koncentruojamasi į pažangiausią grafiką, išmaniosios televizijos funkcijų tobulinimą ir konsolių integravimą. Dailų dizainą taipogi būtų galima išskirti kaip privalumą, tačiau reikėtų paminėti, jog už visą šį išskirtinių funkcijų paketą neretai tenka susimokėti šiek tiek daugiau. Visgi, bet kokias investicijas atperka unikalios patirtys.

Panasonic

Kone labiausiai šios kompanijos televizoriai garsėja savo kinematografiniu garsu – jei namuose svajojate apie nedidelį kino teatrą, iš tiesų vertėtų apžiūrėti šiuo prekiniu ženklu pažymėtus įrenginius. Visgi, privalumų sąrašas ties šia ypatybe tik prasideda: taip pat palankiai vertinamas itin tikslus spalvų atvaizdavimas, labai platus HDR formatų palaikymas ir daugeliui priimtina kaina. Tikriausiai sutiksite, jog visi šie privalumai – labai solidūs, tačiau net neabejojame, kad konkretūs televizorių modeliai nustebins ir kitomis dėmesio vertomis ypatybėmis.

LG

Ši kompanija yra pripažinta viena geriausių elektronikos įmonių visame pasaulyje. Jos filosofija visuomet buvo orientuota į naujoves ir technologinę pažangą, todėl nenuostabu, kad daugelis televizorių gali pasigirti pažangiausiomis technologijomis, grafika ir funkcijomis, kurios drąsiai gali konkuruoti su kitomis kompanijomis. Skirtumas tas, jog šių gamintojų siūlomi prietaisai neretai pasižymi kur kas palankesne kaina – tuo galite įsitikinti spustelėję čia. Papildomai verta pagirti ir jų naudojamą OLED technologiją, kuri išsiskiria nuostabiai ryškiomis spalvomis, įspūdingais kontrastais ir giliais juodais atspalviais.

 

Samsung

Su šiuo prekiniu ženklu pažymėtais televizoriais tikrai turėtumėte būti susipažinę – tuo labiau, kad gamintojai siūlo įvairiems biudžetams pritaikytus jų modelius. Plačiame asortimente rasite tiek labai paprastų ir pigių televizorių, tiek ir įspūdingo dydžio, dar daugiau galimybių suteikiančių įrenginių. Be to, ši kompanija siūlo ir keletą išskirtinės, 8K raiškos modelių, galinčių padovanoti labai unikalias patirtis. Tačiau ir žemesnę skiriamąją gebą siūlantys televizoriai nustebins puikia vaizdo kokybe – priešingu atveju kompanijai tikrai būtų sudėtinga išsilaikyti tarp geriausiųjų.

Philips

Ši ne vieną buitinės technikos ir elektronikos įrenginį siūlanti kompanija pasirūpino, kad televizoriai nestokotų unikalių funkcijų, užtikrinančių nepriekaištingą kasdienę Jūsų patirtį. Aukščiausios klasės OLED modeliuose daug dėmesio buvo skirta garso kokybei ir itin realistiškiems vaizdams, tačiau kone unikaliausia yra „Ambilight“ technologija. Tai – unikalus LED apšvietimas aplink televizorių, kuris kinta priklausomai nuo to, koks veiksmas vyksta ekrane. Daugelis pirkėjų tokį sprendimą vadina labai įtraukiančiu ar netgi magišku. Ši kompanija naudingų ypatybių pasiūlys ir daugiau – su jomis susipažinsite aplankę Pigu.lt el. parduotuvę.

 

Hisense

Tai – Kinijos kompanija, kuri specializuojasi vidutinės, daugeliui prieinamos klasės televizorių gamyboje. Kaip ir galima suprasti, kalbant apie aukščiausios klasės funkcijas ir ypatybes, gamintojams dar reikia šiek tiek pasivyti prieš tai išvardintus konkurentus, tačiau net ir be jų šie televizoriai gali pasiūlyti ne vieną solidų privalumą. Daugelis modelių yra giriami dėl didelio ryškumo ir fantastiško kontrasto, o kai kurie iš jų palaiko ir nauju standartu po truputį tampančią 4K raišką. Tik laiko klausimas, kada šiai kompanijai pavyks pasiūlyti ir dar daugiau aukščiausio lygio ypatybių.

 

TCL

Ši Kinijos kompanija, panašiai kaip ir minėta prieš tai, specializuojasi pigesnių televizorių rinkoje ir dėl to yra tiesioginė Hitense konkurentė. Visgi, savo pardavimų apyvartomis gamintojai gali varžytis net ir su tokiais rinkos lyderiais kaip Sony, LG ar Samsung. Pasirinkę šią įmonę, ekranų kokybe džiaugsitės net ir tamsesniame kambaryje: televizoriai gali pasiūlyti didelį kontrastą ir padorų giliai juodų tonų pritemdymą.

Tai – pagrindinės, tačiau tikrai ne vienintelės TV įrangą gaminančios kompanijos. Jei Jus tenkins kitų gamintojų pasiūlymai, šansą galite suteikti ir pasaulyje taip plačiai neišpopuliarėjusioms įmonėms – kartais jos taip pat gali maloniai nustebinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: