Kokie papildomi baldai reikalingi voniai? Suteikia funkcionalumo ir papildomo patogumo  ()

Vonios kambarys daugeliui mūsų pirmiausiai asocijuojasi su vieta, kurioje esame pratę pasitikti naują dieną ryte ir ją palydėti vakare. Dušas, vonia, praustuvas su vandens maišytuvu - elementai, kuriuos įvardintų kone kiekvienas, paprašytas apibūdinti standartinį vonios kambarį. Kai kurie papildytų sąrašą veidrodžiu ir galimai gyvatuku arba rankšluosčiu džiovintuvu. Ir jau paskutinėje eilėje turbūt išgirsime ir apie baldus, kurie yra sutinkami šioje erdvėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau nors vonios baldus dažnai ir pamirštame ar nevertiname kaip pagrindinius šio kambario elementus, jie visgi yra labai svarbūs ir gali suteikti patalpai funkcionalumo ir papildomo patogumo. Ko gero populiariausias baldas vonioje yra spintelė po praustuvu. Tai labai geras būdas viename daikte apjungti kelias funkcijas: pagrindą ant kurio montuojama taip vadinama kriauklė ir vieta, kurioje galima susidėti įvairias priemones, skirtas palaikyti švarai arba higieninių priemonių atsargas. Kitas universalus, kuris ne tik kad netrukdo vonios kambaryje, net dažnai ir yra labai reikalingas – pakabinama spintelė su veidrodinėmis durimis. Čia taip pat yra sujungta keletas naudingų dalykų nuo lentynėlių, ant kurių patogu laikyti asmenines higienos priemones, neapkraunant jomis praustuvo iki veidrodžio, be kurio vonios kambaryje neįmanoma apsieiti. 

Esant galimybei į vonios kambarį pastatyti daugiau baldų, ja reikėtų pasinaudoti. Ūkinėje spintelėje pavyzdžiui patogu laikyti įvairias vonioje dažnai naudojamas priemones, tokias kaip rankšluosčiai, džiovintuvas, kosmetika ir mažesni veidrodėliai. Baldai gali padėti sukurti ir savitą vonios kambario stilių. Tai lengviausiai padaryti įsigijus baldų komplektą, kuris priklausomai nuo poreikių gali būti sudarytas iš žemų pastatomų arba pakabinamų spintelių virš kurių dažniausiai įrengiamas praustuvas. Pakabinamos aukščiau pakabinamos spintelės arba veidrodžio ir aukštesnės ūkines spintelės. Toks komplektas dažniausiai leidžia patenkinti net ir didesnės šeimos poreikius susidėti visus reikiamus daiktus ir svarbiausias priemones, o taip pat leidžia palaikyti tvarką vonios kambaryje ir neapkrauti jo papildomomis lentynėlėmis ir laikikliais. Kokybiški vonios baldai ne tik suteikia erdvei daugiau komforto, tačiau ir leidžia efektyviau išnaudoti turimą plotą. O jų spalvų ir formų įvairovė tiks bet kurio stiliaus sukūrimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: