Geriausios dovanų idėjos vaikams nuo 8 metų  ()

Geriausios dovanos 8 metų vaikams padeda jiems užsiimti įmantriu fantazijos žaidimu arba panardinti nosį gerose knygose. Tai amžius, kai vaikai lavina savo fizinius įgūdžius ir socialinį tapatumą, o kai kurie žaislai gali padėti identifikuoti talentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo pačiu metu 8 metų berniukai ir mergaitės tampa fiziškai gabesni, savarankiškesni ir sudėtingesni sprendžiant problemas. Vaizduotės žaidimas dabar gali trukti kelias dienas ar savaites ir įtraukti draugus. Tai reiškia, kad jie yra pasirengę sudėtingesniems žaidimams ir vidutinio lygio sunkumams, taip pat grafiniams sunkumams ir paveikslėlių knygoms. Tobulėjant rašymo ir piešimo įgūdžiams jie norės praleisti daug laiko su savo užrašų knygelėmis.

Įdomios dovanos vaikams:

„Lego“ rinkiniai leidžia vaikams statyti, išardyti ir perdaryti į ką nors kita, kad galėtų kūrybiškiau žaisti. Šis rinkinys gali būti ,,žaislų parduotuvė“, „gėlių parduotuvė“ ar „kepykla“.

Patenkinkite besimokantį fotografą nupirkdami momentinį fotoaparatą. Tai padės labiau atkreipti dėmesį į aplinką.

Dėlionės kubas grįžta. Rinkitės originalų arba lengvesnį 2x2 kubą, atsižvelgdami į vaiko toleranciją.

Sporto įranga leidžia vaikams dalyvauti varžybose, o tai svarbu šiame amžiuje. Mokymasis pralaimėti ir laimėti yra svarbus įgūdis, kurį reikia įgyti.

Ieškote Barbės be priedų? Šios lėlės gali būti įvairiausios ir yra labiau anatomiškai tikroviškos.

Stalo žaidimai, gali suburti visą šeimą kartu. Tai puikus protinis žaidimas, kuris lavins Jūsų vaiko gebėjimus.

Kristalų auginimo rinkinys. Paverčia akmenis nuostabiais brangakmeniais, kuriuos jie gali išdidžiai demonstruoti arba paversti papuošalais. Kai kristalai bus auginami, jie gali būti išdėstyti ant apšviečiamo ekrano pagrindo, kuris gali būti naudojamas kaip didelio vaiko naktinis žibintas. Rinkinyje taip pat yra penki tikri (ir gana dideli) kristalų pavyzdžiai iš viso pasaulio.

Gaublys. Jei turite vaiką, kuris domisi pasauliu, jam tai patiks. Šis apdovanojimus pelnęs gaublys turi ne tik viską, ko tikitės (žemynai, vandenynai, pagrindinės upės ir politinės sienos), bet ir šaunius kortų žaidimus, kupinus smagių faktų, kuriuos galite panaudoti norėdami sužinoti dar daugiau apie pasaulį ir mus supančios kultūras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: