Informacija apie atsiskaitymus “Visa” kortelėmis - į mobiliuosius telefonus  (0)

„Visa Europe“ išbando naują mobiliąją paslaugą, kurios dėka „Visa“ kortelių turėtojai informaciją apie jomis atliktus atsiskaitymus gaus realiu laiku. Informacija apie įvykdytus mokėjimus, jų laiką, vietą ir sumą bus siunčiama iškart į vartotojo mobilųjį telefoną. Naująja paslauga galės naudotis debeto, kredito ir išankstinio mokėjimo kortelių savininkai. Tikimasi, kad ši informacija leis klientams ramiau atostogauti, linksmintis ar apsipirkti parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Visa“ kortelių savininkai galės pasirinkti, kaip informaciją apie mokėjimus jie norėtų gauti: trumpąją žinute, elektroniniu paštu ar į sumanųjį telefoną („iPhone“, „Android“, instaliavus papildomą programą). „Visa“ mobiliųjų priminimų paslauga leis vartotojams nuolat kontroliuoti jų kortelėmis atliekamus mokėjimus.

„Pristatydami „Visa“ mobiliųjų priminimų paslaugą, klientams norime pasiūlyti galimybę visada tiksliai žinoti, kur ir kada jų kortelės buvo naudojamos. Kilus įtarimams, šios paslaugos dėka bus galima laiku sustabdyti vagystes iš kortelėmis valdomų sąskaitų“,- sako „Visa Europe“ Naujų produktų plėtros skyriaus vyriausioji viceprezidentė Sandra Alzetta.

Šiuo metu naująją paslaugą bando „Visa“ darbuotojai Didžiojoje Britanijoje. Netrukus planuojama ją pasiūlyti „Visa“ sistemos bankams, per kuriuos naujoji technologija turėtų pasiekti vartotojus.

„Mobiliųjų priminimų paslaugos išbandymui pasirinkome vasaros sezoną, nes šiuo metu žmonės daugiausiai keliauja. Dalyvaujantys bandymuose teigia, kad žinutes apie įvykusius mokėjimus jie gauna anksčiau, nei jiems yra grąžinama mokėjimo kortelė. Galimybė informaciją gauti realiu laiku „Visa“ paslaugą paverčia unikalia“,- teigia Sandra Alzetta.

Spėjama, kad ateityje dal labiau patobulinus šią paslaugą, vartotojai galės patys nusistatyti jų gaunamų žinučių formatą. Pavyzdžiui, keliaujant užsienyje, gaunamuose priminimuose išleidžiamos sumos galės būti iškart konvertuojamos į vartotojo vietinę valiutą, tai leistų vartotojui lengviau sekti ir kontroliuoti savo biudžetą.

Apie „Visa Europe“:

Šiuo metu Europoje išduota daugiau nei 360 mln. „Visa“ debetinių, kreditinių ir verslo kortelių, kuriomis nuo 2007 m. liepos mėn. per metus (t.y. iki 2008 m. liepos mėn.) apsiperkant ar išsigryninant pinigus buvo išleista daugiau nei 1300 mlrd. eurų (4489 mlrd. litų). Minėtuoju laikotarpiu Europoje išlaidos „Visa“ kortelėmis sudarė 11,4 proc. visų vartotojų asmeninių išlaidų.

„Visa Europe“ yra narių asociacija, kuriai priklauso ir kurią valdo 4600 Europos bankų. Asociacija buvo įkurta 2004 metų liepą. 2007 metų spalio mėnesį, įsteigus tarptautinę kompaniją „Visa Inc.“, „Visa Europe“ išliko nepriklausoma organizacija, kuriai priklauso „Visa“ prekės ženklo licencija Europoje. Tokia organizacijos struktūra leidžia „Visa Europe” efektyviai reaguoti į specifinius Europos bankų ir jų klientų, t.y. kortelių savininkų ir prekybininkų poreikius bei prisidėti prie Europos Komisijos tikslo – sukurti vidinę Europos mokėjimų rinką.

„Visa“ kortelė aptarnaujama visame pasaulyje, o vienas didžiausių bankomatų tinklų „Visa/Plus“ leidžia išsigryninti pinigus vietine valiuta daugiau nei 170 šalių.  Daugiau informacijos interneto puslapyje adresu www.visaeurope.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: