"Samsung" pristato naują multimedijos grotuvą "Beat"  (0)

„Samsung Electronics Co. Ltd“ pranešė apie naujo nešiojamo daugialypės terpės grotuvo R1 pristatymą. „Samsung“ serijos „Beat“ grotuvas R1 – tai pats ploniausias ir lengviausias multimedijos grotuvas atkuriantis „DivX“ įrašus. Vartotojui suteikiama galimybė atkurti turinį be papildomo bylų konvertavimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung R1“ korpuso storis - tik 8.9 mm, svoris – 50 g, todėl vartotojui nekils jokio vargo šį grotuvą laikyti piniginėje. R1 užtikrina puikų valdymą, ilgaamžiškumą ir funkcionalumą. Tai pasaulyje pirmasis MP3 grotuvas atkuriantis „DivX“ įrašus, įrengtas ryškus 2.6 colio (6.6 cm) jutiklinis ekranas. Modelyje R1 įdiegta valdymo sistema „TouchWiz“, anksčiau naudota populiariuose „Samsung“ mobiliuose telefonuose su jutikliniu ekranu. Nesudėtingi “Drag and Drop” (liesti ir mesti) veiksmai suteikia galimybę visur ir visada, lengvai ir patogiai pasirinkti įrašus grotuve įrengtoje garso ir vaizdo bibliotekoje. Technologija „Samsung DNSe 3.0“ (Digital Natural Sound Engine) užtikrina geriausią įmanomą atkuriamo garso kokybę. Naujasis „Samsung“ multimedijos grotuvas taip pat turi “Beat DJ” funkciją, kuri leidžia vartotojui mėgstamos dainos įraše įterpti savo balso fragmentą arba įdiegti garso efektus. Naudodamas šią unikalią papildomą funkciją, vartotojas gali melodiją „skrečinti“ aukščiausio lygio 2.6” ekrane ir susikurti asmeninį muzikos kūrinį. “Beat“ serijos grotuvas „Samsung R1“ užtikrina plačias multimedijos galimybes tiems vartotojams, kurie renkasi nedidelės formos įrenginius, bet dėl kompaktiškumo nenori atsisakyti kokybės,” – paskė Joo Ho Song, „Samsung Electronics“ Mobiliųjų komunikacijų padalinio viceprezidentas. „Samsung“ planuoja išleisti dar daugiau multimedijos grotuvų su pažangiomis funkcijomis ir moderniu dizainu.” R1 bus parduodamas su 8 arba 16 GB vidine atmintimi. Įrenginys bus pristatytas IFA parodoje, kuri įvyks Berlyne rugsėjo 4-9 d. Europos rinkai R1 bus pateiktas rugsėjo mėnesį, vėliau juo bus prekiaujama Rusijoje, Kinijoje, Singapūre, Hongkonge ir Taivanyje.

Grotuvo „Samsung Beat R1“ techniniai duomenys  

 

Modelio pavadinimas

YP-R1

Ekranas

2.6” WQVGA

Vaizdo įrašai

DivX, XviD, H.264, MPEG4, WMV

AVI, ASF, MOV

Garso įrašai

FM radijas su RDS sistema

MP3, AAC, WMA, Ogg, FLAC, WAV

Papildomos funkcijos

Widgets (įtaisai)

Diktofonas

Beat DJ

Daugiafunkcis

Sąsajos

Bluetooth® 2.0+ EDR

Atmintis

8 GB / 16 GB

Matmenys

85.2 x 45.5 x 8.9 mm

Svoris

50 g



Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: