Naujas HP planšetinis kompiuteris – pramogai, kūrybai ir darbui  (2)

Kompanija „Hewlett-Packard“ (HP) pristato „HP TouchSmart tm2“ nešiojamąjį kompiuterį. Tai – naujas pirmojo pasaulyje ne verslo vartotojams skirto planšetinio nešiojamojo kompiuterio su daugiataškiu jutikliniu ekranu modelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „HP TouchSmart tm2“ nešiojamasis kompiuteris, sukurtas apdovanojimus pelnančios HP dizaino komandos, yra universalus savo forma bei funkcijomis – našus pagalbininkas ir smagius potyrius siūlantis multimedijos prietaisas. Plonas, aliuminio rėmą turintis „HP TouchSmart tm2“ pasukus ekraną iš įprasto nešiojamojo kompiuterio pavirsta skaitmeniniu bloknotu. Tai leidžia vartotojams pasirinkti tinkamiausią būdą dirbti, naršyti, naudotis savo informacija. Švelniu prisilietimu prie ekrano galima versti interneto tinklalapius, žiūrėti ir redaguoti nuotraukas, pasirinkti mėgiamą muziką ar filmus daug greičiau ir paprasčiau. Tuo tarpu specialiais, HP sukurtais gestais galima priartinti ar nutolinti, pasukti ar perkelti objektus grybštelėjus, suktelėjus ar brūkštelėjus pirštų galiukais per daugiataškį jutiklinį ekraną. Skaitmeniniu rašikliu „HP TouchSmart tm2“ ekrane galima rašyti kaip pieštuku popieriaus lape – pasižymėti pastabas, braižyti, komentuoti dokumentus, piešti nuotraukose ir elektroniniuose laiškuose. Prireikus įvesti tekstą čia pat yra įprasto dydžio klaviatūra su daugiataške į gestus reaguojančia pelės valdymo aikštele. „HP jutiklines ekrano technologijas tobulina dirbdami jau su ketvirta planšetinių kompiuterių karta. Mūsų technologija pakeitė būdus, kaip vartotojai dirba su nešiojamaisiais kompiuteriais. „HP TouchSmart tm2“ šiuo metu yra moderniausias ir universaliausias kompiuteris, pratęsiantis mūsų inovacijas jutiklinėse technologijose“, – sakė HP nešiojamųjų kompiuterių grupės vadovas Almantas Liorentas.

„HP TouchSmart tm2“ naudojama kondensatorinė jutiklinė technologija – ta pati, kuri veikia ir populiariame „HP TouchSmart tx2“ nešiojamajame kompiuteryje. Ji užtikrina tikslumą valdant ir leidžia patogiai naudotis originaliomis „HP TouchSmart“ programomis. Tarp jų yra daugybė pramoginių programų, skirtų žaidimams, muzikai, filmams ir nuotraukoms, taip pat jutiklinės kalendoriaus bei elektroninio pašto tvarkyklės.

12,1 colio (30,7 cm) įstrižainės ekranas idealiai pritaikytas mobilumui ir pakankamas įprastam darbui nešiojamuoju kompiuteriu. Naudojami įvairūs, taupiai elektros energiją vartojantys „Intel“ procesoriai tenkins tiek našumo, tiek nedidelės kainos pageidaujančių vartotojų poreikius ir leis iki 8 valandų naudotis „HP TouchSmart tm2“ neįjungus jo į elektros tinklą. Lietuvoje „HP TouchSmart tm2“ bus galima įsigyti šių metų kovo mėnesį. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)