HP pristatė nebrangų „Officejet“ daugiafunkcinį rašalinį spausdintuvą verslui  (0)

HP šiandien pristatė naują, visame pasaulyje pripažįstamos „HP Officejet“ spausdintuvų šeimos narį – daugiafunkcinį spausdintuvą su faksu „HP Officejet 4500 All-in-One“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai nebrangus daugiafunkcinis spausdintuvas, pritaikytas namų arba nedidelio biuro sąlygoms, spausdinantis profesionalios kokybės spalvotus atspaudus, kurį galima prijungti prie kompiuterių tinklo ar belaidžio tinklo. Be to, jo išspausdinto spalvoto puslapio savikaina yra labai nedidelė. „HP tiki verslo pionierių dvasia ir stengiasi sukurti gaminius, kurie mūsų klientams padėtų įgyvendinti savo idėjas, – teigė HP rašalinių spausdintuvų verslo sprendimų viceprezidentas Hatemas Mostafa. – Pasiūlydami nebrangų ir pigiai spausdinantį verslo spausdintuvą bei nemokamų reklaminių šablonų biblioteką, galime padėti mažoms įmonėms visame pasaulyje daug neinvestuojant padidinti savo darbo našumą ir sėkmingai reklamuoti savo verslą“.

„HP Officejet 4500 All-in-One“ gaminamas solidžios juodos spalvos korpusu. Jį galima naudoti su „Microsoft Windows“, „Mac OS X Snow Leopard“ operacinėmis sistemomis. Spausdintuvas gali spausdinti be kraštelių – tai būtina spausdinant reklamines brošiūrėles ar lapelius. „HP Officejet 4500 All-in-One“ spausdintuvas pasižymi integruota „Ethernet“ jungtimi, taip pat galima pasirinkti modelį su belaidžiu „Wi-Fi“ ryšiu. Jis greitai spausdina, kopijuoja, skenuoja dokumentus, siunčia  bei priima faksogramas.

Naudojant „ColorLok“ popierių, išspausdinti dokumentai nudžiūsta itin greitai ir yra atsparūs blukimui. O su papildomai įsigyjama „HP 901XL Black Officejet Inkjet“ rašaline, kuri užtikrina didžiausią, palyginus su analogiškais produktais, spausdinimo išeigą, smulkiosios įmonės gali išspausdinti iki trijų kartų daugiau nespalvotų puslapių ir taip sumažinti jų savikainą.

Būdamas „HP Eco Solutions“ programos dalimi, taupaus energijos suvartojimo standarto „Energy Star“ reikalavimus atitinkantis „HP Officejet 4500 All-in-One“ spausdintuvas padeda taupyti išteklius su „HP Smart Web Printing“ spausdinimo funkcija. Ji leidžia iš interneto tinklalapių išspausdinti tik reikiamus fragmentus maksimaliai išnaudojant kiekvieno puslapio plotą.

„HP Officejet 4500 All-in-One“ ir belaidžiu ryšiu aprūpintas „HP Officejet 4500 Wireless All-in-One“ parduotuvėse pasirodys balandžio mėnesį.

•    Numatoma Officejet 4500 All-in-One kaina – apie 307 Lt.

•    Numatoma Officejet 4500 Wireless All-in-One  kaina – apie 411 Lt.

HP Officejet 4500 All-in-One serijos spausdintuvams tinka HP 901 juodas Officejet rašalas, HP 901 Tri-colour Officejet rašalas ir HP 901XP black Officejet ink.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: