Naujas seminarų ciklas ,,Mokslas verslui“  (0)

KTU Studentų Mokslo Draugija (SMD) kartu su KTU Karjeros centru pristato naują seminarų ciklą „Mokslas verslui“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Seminarų tikslas – supažindinti studentus su Universitete vykdoma moksline veikla ir Lietuvoje esančiomis technologijomis. Kiekvieną seminarą ves net trys lektoriai – studentas, dėstytojas ir verslo įmonės atstovas, pristatysiantys savo veiklą. Tikimasi, kad tokia informacija padės studentams pasirinkti mokslininko, kurio idėjos plačiai pritaikomos praktikoje, kelią.

Idėja organizuoti tokio pobūdžio seminarus kilo pastebėjus didelį atotrūkį tarp moksline veikla užsiimančios akademinės bendruomenės ir pramonės atstovų. Kadangi be nuoseklaus abiejų pusių bendradarbiavimo nemaža dalis gerų idėjų taip ir lieka neįgyvendintos, naujo seminarų ciklo metu bus bandoma parodyti, kiek naudingos gali būti glaudžios sąsajos tarp mokslo ir verslo.

Atsižvelgus į tai, kad būsimų seminarų temos turėtų būti įdomios ir aktualios ne tik kuriantiems, bet ir vadybinį ar kitokį darbą atliekantiems specialistams, ciklo ,,Mokslas verslui“ seminarai skirti visų KTU fakultetų studentams, bei svečiams.

Pirmieji seminarai

Vasario 25 d. 16.30 Elektronikos rūmuose (Studentų g. 50), 103 aud. vyks seminaras ,,Robotai: praeitis, dabartis ir ateitis”. Daugiau informacijos ir registracija čia.

Kovo 4 d. 16.30 Elektronikos rūmuose (Studentų g. 50), 103 aud. vyks seminaras ,,Atsinaujinantys energijos ištekliai energetikoje ir moksle“. Daugiau informacijos ir registracija čia.

Iki pasimatymo renginiuose!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: