Ar įmanoma modernizuoti IT išvengiant stambių išlaidų?  (1)

Ekonominės situacija nulėmė tai, jog verslo poreikiai informacinių technologijų (IT) atžvilgiu ženkliai išaugo. Paradoksalu, tačiau tuo pačiu metu, neskirdamos beveik nė vieno papildomo lito, daugelis įmonių iš turimų IT tikisi didelės naudos. Daugeliui tenka gan greitai nusivilti– turimos technologijos, rodos, nebegali pateisinti verslo lūkesčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau čia gali greitai paaiškėti, kad būtent toks požiūris - klaidingas. Investuojant nedaug arba tik pakeitus požiūrį į turimas technologijas yra įmanoma win-win situacija. Tarptautinės IT kompanijos „DPA programinė įranga“, kovo 30 d. Vilniuje organizuojančios nemokamą seminarą „Infrastruktūros simfonija“, paslaugų skyriaus vadovas Egidijus Antatanitis teigia, kad šiandien daugiausiai vidutinio ir stambaus verslo atstovai regi IT potencialo naudą verslui, tačiau modernizavimo žingsnio taip ir nežengiama.

„Verslo vadovai vis dar sunkiai supranta, kaip būtų galima išnaudoti turimas IT investicijas, išvengiant stambių modernizacijos išlaidų. Būtent tokius atvejus ir nagrinėsime seminare, kur sujungsime žinias apie Microsoft programinės įrangos licencijavimo ypatumus ir infrastruktūrinius sprendimus. Tik tuomet, kai matome visą situaciją, galime išvengti nereikalingų išlaidų papildomos aparatinės ar programinės įrangos įsigijimui, arba minimaliomis investicijomis gauti didžiulę naudą”, - žada E. Antanaitis.

IT bendrovės „DPA programinė įranga“ bei kompanijų Microsoft ir HP organizuojame seminare „Infrastruktūros simfonija“ bus aptariamos ir serverių virtualizavimo galimybės naudojant Microsoft Hyper-V, vartotojų tinklo saugumo sprendimai, septintos kartos HP ProLiant serveriai, Microsoft System Center Service Manager pagalbos įrankis bei praktiniai infrastruktūros ir licencijų optimizavimo pavyzdžiai.

„Kviesdami į jau antrą kartą organizuojamą „Infrastruktūros simfonijos“ seminarą, norime pristatyti orkestro dirigentą - naujausius būdus ir įrankius, kurie padės turimą IT infrastruktūrą paversti sklandžiai grojančiu orkestru bei sutaupyti įmonės lėšų ir resursų“, - primena E. Antanaitis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: