Telecentras skatina moksleivius domėtis pažangiausiomis ryšio technologijomis  (0)

Šių metų vasario – kovo mėnesiais Tauragės 9-10 klasių moksleiviai informacinių technologijų pamokų metu aiškinosi, kokių galimybių vartotojams suteikia ketvirtosios kartos mobilusis ryšys „WiMAX“ ir dalyvavo kompiuterinės grafikos kūrybinių darbų konkurse „Kaip aš įsivaizduoju MEZON“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Paaugliai labai smalsūs ir kūrybingi. Jie ne tik praplėtė savo žinių bagažą, bet ir nudžiugino mus savo pateiktais darbais“, – sako Telecentro atstovė, Tauragės siuntimo tarnybos pardavimo vadovė, Asta Kondrotienė. Jos teigimu, moksleivių sukurti darbai – labai įvairūs, ir tai atspindi mobiliojo interneto MEZON galimybių įvairovę. „Vieni 4G interneto MEZON paslaugą suvokia kaip labai ekspresyvią ir dinamišką, kitiems ji romantiška, tretiems – globali ir asocijuojasi su kosminėmis platybėmis“, – komentuoja moksleivių asociacijas Asta Kondrotienė.

Kūrinių paroda visą mėnesį buvo eksponuojama MEZON interneto pardavimo salone. Čia apsilankę tauragiškiai balsavo už labiausiai patikusius vaikų darbus ir tokiu būdu buvo atrinkta 10 geriausiųjų. Iš šių dešimties Telecentro reklamos skyrius išrinko labiausiai MEZON pažangos ir nevaržomos laisvės dvasią atspindinčius kūrinius.

Pirmoji vieta paskirta Agnei Čepkauskaitei (Tauragės „Šaltinio“ pagrindinė mokykla) – už idėjos „Sudėliok pasaulį“ kūrybinį sprendimą. Geriausiais taip pat pripažinti Gvido Juro (Martyno Mažvydo pagrindinė mokykla), Deivido Kazlausko (Tauragės „Šaltinio“ pagrindinė mokykla), Justinos Sakalauskaitės (Tauragės „Versmės“ gimnazija), Karolio Rudaičio (Jovarų pagrindinė mokykla), Gretos Bastakytės (Tauragės „Aušros“ pagrindinė mokykla) kūriniai.

Nugalėtojams įteikti specialūs MEZON prizai.  Moksleiviu geriausius darbus galėsite pasižiūrėti interneto svetainėje www.mezon.lt .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)