Naujieji ESET įrankiai - IT ūkio valdymui ir mobilios informacijos apsaugai  (0)

Pasaulinė saugumo sprendimų kūrėja ESET pristatė naujausią saugumo sprendimų administravimo įrankio „Remote Administrator“ versiją. Ketvirtoji programos versija leidžia dar paprasčiau valdyti įmonės tinkle veikiančius ESET apsaugos nuo virusų sprendimus ir administruoti kompiuterius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovės pasiūlytą naujovę „ESET NOD32 Antivirus Business Edition“ ir „ESET Smart Security Business Edition“ produktų naudotojai gali nemokamai atsisiųsti  iš kompanijos tinklalapio. Išmaniųjų telefonų naudotojai jau gali išbandyti nemokamą bandomąją saugumo sprendimo „Mobile Security“ versiją.

„Centralizuoto valdymo įrankiai šiuolaikiniame versle yra nepakeičiami – jie padeda efektyviai aptarnauti didelį kompiuterių kiekį, tad saugumas visame įmonės tinkle užtikrinamas kompleksiškai. Tokiu būdu ne tik sutaupoma laiko ir pinigų, bet ir paprasčiau įgyvendinama vieningą saugumo politika, užtikrinama visapusė infrastruktūros apsauga nuo išorės grėsmių“, - pasakoja ESET saugumo sprendimams šalyje atstovaujančios bendrovės „NOD Baltic“ vadovas Tomas Parnarauskas.

Atnaujinta „Remote Administrator 4“ versija leidžia ne tik nustatyti virusų parašų duomenų bazių atnaujinimo, reagavimo į pavojus parametrus, bet ir centralizuotai administruoti tinklo kompiuterius. Juos galima suburti į grupes, kurioms taikomi skirtingi nustatymai. Visos programos funkcijos veikia net ir sudėtingos hierarchijos bendrovių tinkluose. Be to, ja galima valdyti ankstesnes „ESET Smart Security Business Edition“ ir „ESET NOD32 Antivirus Business Edition“ sprendimų versijas bei kitas programas.

ESET taip pat pristatė ir bandomąją (beta) saugumo sprendimo mobiliesiems telefonams „Mobile Security“ versiją. Visapusės mobilių įrenginių apsaugos priemonė skenuoja nuolatinę įrenginio atmintį ir atminties kortelėse saugomą informaciją, belaidžiu ryšiu priimamus ir siunčiamus duomenis. Joje numatytos ir infekuotų failų karantinavimo, automatinio virusų parašų duomenų bazės atnaujinimo funkcijos.

Be to, „Mobile Security“ siūlo ir keletą pažangių informacijos saugumo užtikrinimo galimybių. Pasitelkus „Anti-Theft“ technologiją, ištrinti asmeninius duomenis iš pamesto ar pavogto mobiliojo telefono galima nusiuntus komandą SMS žinute. Be to, galima išvengti nepageidaujamų reklaminių SMS žinučių srauto įtraukiant jų siuntėjus į blokuotų numerių sąrašą. Įrankyje taip pat įdiegtos ir bendrojo saugumo lygio audito, apsaugos slaptažodžiu funkcijos. „Mobile Security“ leidžia priderinti mobiliųjų telefonų apsaugą prie bendro įmonės sistemų saugumo lygio. Didėjant mobilios verslo informacijos kiekiui, jos apsaugos svarba kasdien auga“, -  teigė T. Parnarauskas.

Bandomąją (beta) „ESET Mobile Security“ versiją visi telefonų su „PocketPC“, „Windows Mobile“ ir „Symbian“ operacinėmis sistemomis naudotojai gali nemokamai atsisiųsti apsilankę tinklalapyje http://beta.esetnod32.lt/. Išbandyti negalutinę produkto versiją rekomenduojama pažengusiems vartotojams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: