Tarptautinei IT bendrovei „DPA programinė įranga“ vadovaus Laurynas Truncė  (0)

Nuo gegužės mėnesio pradžios tarptautinėje IT kompanijoje „DPA programinė įranga“ vadovo pareigas pradeda eiti Laurynas Truncė, prieš tai dirbęs kompanijoje „Microsoft Lietuva“, kur ėjo korporatyvinių komercinių klientų vadovo pareigas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bendrovėje „DPA programinė įranga“ savo darbą pradedu užsibrėžęs du pagrindinius tikslus. Pirmasis - toliau sėkmingai plėtoti įmonės bendradarbiavimą su Lietuvos verslo bendrovėmis ir viešojo sektoriaus organizacijomis, pateikiant naujausius ir naudingiausius IT sprendimus bei pritaikant daugiau nei 600 „DPA“ įmonių grupės vykdytų projektų metu sukauptą patirtį. Antrasis – užtikrinti tolimesnę bendrovės „DPA programinė įranga“ kompetencijų bei verslo plėtrą. Manau, kad šiuos tikslus man leis pasiekti ne tik per ilgus veiklos metus Lietuvos IT rinkoje sukauptos žinios ir patirtis, bet ir pasiryžimas siekti geriausių rezultatų“, - sako L. Truncė.

Naujojo bendrovės „DPA programinė įranga“ vadovo darbo pradžia užbaigia visos „DPA“ įmonių grupės strateginių pokyčių įgyvendinimą. Nuo 2009 m. pabaigos grupėje intensyviai vyko permainos – įmonės atstovybės Lietuvoje, Latvijoje, Baltarusijoje ir Ukrainoje apjungė savo žinias, kompetencijas, žmogiškuosius ir technologinius išteklius tam, kad su nauja jėga pasitiktų ekonomikos pakilimą. Šiuo metu įmonėje „DPA programinė įranga“ dirba 16 darbuotojų, komandą planuojama plėsti ir toliau.

Lietuvos IT rinkoje „DPA" pradėjo veiklą 2005 m. Orientuodamasi į teikiamų paslaugų kokybę, pridėtinės vertės kūrimą ir klientų veiklos efektyvumo didinimą „DPA programinės įrangos" komanda tapo patikimais didelių Lietuvos bendrovių bei valstybinių institucijų IT konsultantais ir partneriais. 2006 m. bendrovė pelnė „Microsoft" metų pardavėjo vardą, o 2007 m. tapo sparčiausiai augusiu „Microsoft" partneriu Lietuvoje. 2009 m. bendrovei „DPA programinė įranga" buvo suteiktas išskirtinis „Microsoft" LAR (Large Account Reseller) statusas. Tais pačiais metais Latvijos finansų ministerijoje „DPA" įdiegtą informacinių technologijų infrastruktūrinį sprendimą kompanija „Microsoft" įvertino aukščiausiu apdovanojimu. Bendrovė Centrinės ir Rytų Europos „Microsoft" partnerių tarpe pelnė pažangaus infrastruktūrinio sprendimo apdovanojimą ir „Active Directory" produktų kategorijoje buvo pripažinta „Microsoft" metų partneriu.

„DPA programinė įranga“ bendradarbiauja ir įgyvendina projektus su tokiomis kompanijos, kaip VST, ERGO Lietuva, PZU Lietuva, Parex bankas, Megrame įmonių grupė, Pieno žvaigždės, Sweco BKG, Vilniaus miesto savivaldybė ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: