„Office 2010“ jau pasirodė parduotuvių lentynose  (0)

Nuo šiandien biuro programinės įrangos paketas „Office 2010“ ir programos „Visio 2010“ bei „Project 2010“ jau prieinamos visiems vartotojams. Informacinių technologijų bendrovės „Microsoft“ sukurtais produktais prekiaujama daugiau nei 35 tūkst. prekybos vietų 240 šalių, tarp jų ir Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Office 2010“ bus galima įsigyti kartu su populiariausiais asmeniniais ir nešiojamais kompiuteriais. Gamintojai jau yra parengę prekybai 100 mln. „Acer“, „Dell“, „HP“, „Lenovo“, „Sony“, „Toshiba“ ir kitų prekių ženklų kompiuterių su iš anksto įdiegta „Office 2010“ programine įranga. Vartotojai galės pasirinkti ir lengvai aktyvuoti vieną iš trijų programinės įrangos versijų - „Office Home and Student 2010“, „Office Home and Business 2010“ arba „Office Professional 2010“. „Microsoft“ prognozėmis, daugiau nei 80 proc. iki šių metų pabaigos pagamintų kompiuterių bus parduodami kartu su iš anksto įdiegtu „Office 2010“. 

„Dirbdami kartu su didžiaisiais prekybininkais ir kompiuterių gamintojais pasiekėme sėkmingų rezultatų – įsigyti naująjį „Office 2010“ vartotojams bus paprasčiau nei bet kada. Perkant kompiuterį prekybos vietose, programą galima aktyvuoti naujuoju būdu – nusipirkus kortelę su produkto kodu. Turintiems kompiuterius „Office 2010“ bus galima įsigyti tiesiai iš tinklalapio „Office.com“, o naujoji „Click-to-Run“ technologija leis programą paleisti per kelias minutes“, – teigia Aleksandras Golod, „Microsoft Lietuva“ produktų rinkodaros ir verslo planavimo grupės vadovas.

Lietuvoje mažmeninę prekybą kompiuteriais vykdančios kompanijos taip pat patvirtina, kad mūsų šalies gyventojai aktyviai domisi galimybėmis įsigyti naująją programinę įrangą. „Tikimės, kad naujasis „Microsoft“ produktas pagyvins prekybą personaliniais kompiuteriais, ypatingai rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais, kai moksleiviai ir studentai ruošis naujiems mokslo metams, - teigė didžiausio prekybos buitine technika ir elektronika tinklo „Topo centras“  komercijos direktorius Andrius Čekanavičius. – Vis daugiau vartotojų, rinkdamiesi kompiuterį, pasidomi, ar jie parduodami su iš anksto įdiegta operacine sistema bei biuro programomis“. 

 Vienas sėkmingiausių „Microsoft“ produktų

Remiantis „Microsoft“ užsakyto „comScore Tech Metrix™“ tyrimo duomenimis, pasaulyje aktyviausiai naudojama programa yra būtent „Office“ – ji yra įdiegta daugiau nei 1 mlrd. kompiuterių. Kompanija „Microsoft“ ir jos partneriai mato dideles „Office 2010“ programos sklaidos galimybes pasaulinėje 1,8 mlrd. interneto vartotojų rinkoje ir neabejoja, jog naujasis „Office 2010” bus pati sėkmingiausia tarp visų išleistų versijų. Beveik 10 mln. vartotojų jau atsisiuntė „Office 2010“ beta  versiją, tai 7 kartus daugiau, palyginus su „Office 2007“ beta. Teigiamus lūkesčius dėl aktyvios „Office“ paklausos stiprina ir naujos operacinės sistemos „Windows 7“ populiarumas.

Vartotojų nuomonės tyrimai parodė, kad 7 iš 10 išmėginusių darbą su „Office 2010” beta, naudojasi  ankstesniuoju „Office 2007“, o 75 proc. apklaustųjų teigė planuojantys įsigyti galutinę produkto versiją per artimiausius šešis mėnesius. Vartotojams, po š.m. kovo 5 d. įsigijusiems „Office 2007“ versiją, svarbu žinoti, jog naująjį „Office 2010“ jie gali atsisiųsti be papildomo mokesčio. Beta versija veiks iki 2010 m. spalio.

Šiuo metu „Office 2010“ prieinamas 10 kalbų, tačiau jau artimiausiais mėnesiais „Microsoft“ programos pasirodys beveik 100 skirtingų kalbų. Lietuviškąją „Office 2010“ bus galima įsigyti šį rugsėjį. Besinaudojantiems išmaniaisiais telefonais naudinga žinoti, jog „Microsoft“ taip pat sukūrė ir „Office Mobile 2010”.

Naujos funkcijos ir papildomos programos padės dirbti efektyviau

Naudodamiesi „Office 2010“ biuro programomis vartotojai galės greičiau, paprasčiau ir efektyviau atlikti įprastas užduotis.  Aktyviai stebimi vartotojų atsiliepimai padėjo sukurti naudingus patobulinimus:

Įspūdingi dokumentai ir prezentacijos. Dėl naujų vaizdo perdavimo, filmuotos medžiagos ir paveikslėlių redagavimo galimybių programa „PowerPoint“ jau niekada nebus tradicinė skaidrių pristatymo programa. „Word“ programos dokumentus bus galima praturtinti naujais teksto redagavimo efektais, o formatuoti lenteles bus galima pasitelkiant naujas funkcijas. Skaičiuoklėje esanti funkcija „Sparklines“ leis dar geriau vizualizuoti informaciją – diagramas bus galima sukurti vieno „Excel“ langelio dydžio.

Galimybė jungtis prie tinklų ir dirbti drauge su kolegomis. Naujos „Outlook 2010“ el. pašto valdymo ir kalendoriaus tvarkymo galimybės, bei naujoji „Outlook Social Connector“ programa suteiks galimybę jungtis prie socialinių ir verslo tinklų. Darbą su kitais žmonėmis palengvins „Word 2010“, „PowerPoint 2010“ ir „OneNote 2010“ aplinkose veikianti bendraautorystės funkcija. „Broadcast Slideshare“ suteiks galimybę dalintis prezentacijomis tiesiog internete.

Dirbti galima iš bet kurios pasaulio vietos. Su „Office 2010“ ir susijusiomis žiniatinklio programomis  „Word Web App“, „Excel Web App“, „PowerPoint Web App“ ir „OneNote Web App“ daugiau nei 500 milijonų „Windows Live“ vartotojų iš bet kurios pasaulio vietos galės peržiūrėti, redaguoti ir bendrai naudoti „Office 2010“ dokumentus ir prezentacijas. Šie dokumentai saugomi virtualiame diske „Sky Drive“. „Office 2010“ vartotojams šios programos papildomai nekainuos, jos veiks ir prisijungus išmaniuoju telefonu. „Microsoft“ tiki šių programų sėkme, nes net 80 proc. „Office 2010 Beta“ vartotojų teigė, kad su „Web Apps“ programomis yra lengviau iš bet kurios vietos pasiekti  ir redaguoti dokumentus, be to, siunčiamų „Word“ dokumentų mėnesio srautas „Hotmail“ el. pašte siekia net 350 mln.

Daugiau informacijos apie naująjį „Office 2010” galima rasti apsilankius svetainėje www.office2010.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: