Visiems „Penki TV“ žiūrovams – 3D akiniai  (0)

Pirmoji Lietuvoje trimačio vaizdo (3D) transliacijų pasiūliusi interaktyvioji IP televizija „Penki TV“ kiekvienam žiūrovui dovanoja ir specialius akinius. Su jais bus galima mėgautis trimačiu vaizdu net ir neturint 3D televizoriaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Penki TV“ diegiantis „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centras virtualią vaizdo nuomą (VVN) papildė naujausiais 3D kino filmais. Taigi, „Penki TV“ žiūrovams tereikia užsukti į artimiausią klientų aptarnavimo skyrių nuo birželio 18 dienos ir atsiimti savo 3D akinius. „Penki TV“ – moderniausia televizija šalyje. Siekiame, kad jos privalumais galėtų pasinaudoti kuo daugiau klientų. Dabar norint išvysti naują trimatį filmą jiems nereikės eiti į kino teatrą, tą bus galima padaryti ir namuose“, – teigia Irma Brusokaitė, „Penki TV“ projektų vadybininkė. Pasak jos, „Penki TV“ videotekoje jau galima išsinuomoti pernai sukurtą dokumentinį filmą „Kelionė į vandenyno gelmes 3D“ (angl. Ocean World 3D), taip pat aštraus siužeto trilerį „Mano kruvinoji Valentino naktis 3D“ (angl. My Bloody Valentine 3D).

Neseniai kino teatruose rodytas filmas „Kelionė į vandenyno gelmes 3D“ suteikia galimybę išvysti tai, ko nematė daugelis žemės gyventojų, – nuostabų ir paslapčių kupiną povandeninį pasaulį. Beje, specialiomis kameromis filmuota juosta buvo kuriama net septynerius metus, o galutinis vaizdas sumontuotas iš daugiau kaip 200 val. filmuotos medžiagos.  „Jau artimiausioje ateityje žiūrovams pasiūlysime ir daugiau trimačių juostų, dėl kurių teisių šiuo metu deramės su filmų platintojais. O nekantriausiems žiūrovams, jau įsigijusiems 3D televizorius, siūlome kanalą HD1 – čia trimatis vaizdas transliuojamas ištisą parą“, – teigia I. Brusokaitė.

„Penki TV“ – pirma ir pažangiausia interaktyvioji IP televizija Lietuvoje. Jos žiūrovai gali rinktis iš daugiau nei 80-ies trimačio vaizdo (3D), raiškiojo (HD) ir įprasto formato TV kanalų. Be to, klientams siūloma ir papildomų paslaugų – virtuali vaizdo nuoma, internetas televizoriaus ekrane, įvairūs intelektiniai žaidimai ir kt.  Daugiau informacijos apie „Penki TV“ ir kitas „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro paslaugas kviečiame sužinoti atvykus į atvirų durų dieną, kurią bendrovė rengia šių metų birželio 17 d. nuo 10 iki 20 val. verslo centre „Europa“ (31 a., „Penkių kontinentų“ Renginių centras).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)