Didesniam teleobjektyvo siekiui - „Canon“ ilgintuvai EF 1,4x III ir EF 2x III  (0)

Šiandien „Canon“ pristato du objektyvų ilgintuvus, skirtus L serijos naujiesiems teleobjektyvams, pasižymintiems išskirtine artinimo geba. EF 1,4x III ir EF 2x III ilgintuvai suprojektuoti fotožurnalistams, gamtos ir sporto fotografams, pageidaujantiems priartinti tolimus ir įdomius objektus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie ne tik didina objektyvo židinio nuotolį atitinkamai 1,4 ir 2 karto, bet ir užtikrina įspūdingą vaizdo kokybę. Siekiant užtikrinti geriausią įmanomą vaizdo kokybę bet kokiomis fotografavimo sąlygomis, juose suderinta geresnė apsauga nuo aplinkos, perprojektuota optika ir patobulintas duomenų ryšys tarp objektyvo ir fotoaparato.

„Canon“ profesionalų lygio vaizdo kokybė

Šie naujieji ilgintuvai profesionaliems fotografams teikia galimybę fotografuoti tolimus objektus be būtinybės su savimi nešiotis kelių sunkių objektyvų neprarandant vaizdų kokybės. Ilgintuvas 1,4x III turi tris lęšių grupes, sudarytas iš septynių lęšių, o EF 2x III – tris grupes iš devynių lęšių, taigi pasižymi didesniu optiniu našumu. Visi optiniai elementai dengiami „Canon“ danga „Super Spectra“, kuri slopina dvigubėjimą bei tviskėjimą ir iki minimumo sumažina tolesnio nuotraukų apdorojimo būtinybę. Nuo naujosios fluoro dangos, kuria dengiami priekinis ir užpakalinis lęšiai, daug lengviau nei nuo standartinės nuvalyti nešvarumus, pavyzdžiui, vandens dėmes ar pirštų atspaudus.

Kad būtų lengviau vaizdų duomenis tiksliai perduoti tarp objektyvo ir fotoaparato, abu modeliai turi integruotus procesorius, kurie užtikrina visos fokusavimo, matavimo ir ID informacijos pateikimą, todėl fotografas gali fiksuoti ryškius ir gerai eksponuotus vaizdus. Naudojami kartu su naujausiais „Canon“ aukščiausios kokybės L serijos objektyvais, šie ilgintuvai, palyginti su ankstesnių kartų analogais, leidžia pasiekti didesnį AF tikslumą, todėl profesionalai išgauna visiškai ryškias nuotraukas fiksuodami net ir judančius objektus.

Perprojektuoti dideliam našumui pasiekti

Ilgintuvai EF 1,4x III ir EF 2x III buvo suprojektuoti, kad papildytų naujausią L serijos objektyvų asortimentą, taigi pritaikyti prie šių išvaizdos ir vizualiai skiriasi nuo ankstesnių modelių. Kruopščiai nustatyta objektyvo atleidimo mechanizmo vieta leidžia greitai pritvirtinti ilgintuvus sutrumpinant laiką, per kurį fotoaparatą ir objektyvą gali paveikti aplinka. Ilgintuvai užtikrina išskirtinę surinkimo kokybę, kurios tikimasi iš „Canon“ profesionalams skirtų gaminių. Jie abu atsparūs dulkėms ir vandeniui, taigi fotografai jais gali naudotis ekstremaliomis sąlygomis.

Kad būtų lengviau transportuoti, 225 g svorio ilgintuvas EF 1,4x III ir 325 g svorio ilgintuvas EF 2x III komplektuojamas su minkštais krepšiais (LP811) ir dangteliais EII.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: