„Bitė“ padvigubino tarptautinio interneto srautą  (0)

Šią savaitę telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ du kartus padidina turimų tarptautinių interneto kanalų pralaidumą – nuo 10 iki 20 gigabitų per sekundę (Gb/s). Po šio tinklo atnaujinimo „Bitės“ interneto paslaugų vartotojai gali naudotis dar patikimesniu ir spartesniu srautu siųsdamiesi duomenis iš užsienio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tarptautinio interneto srautą padvigubinome atsižvelgę į sparčiai augantį vartotojų skaičių ir jų iš užsienio parsisiunčiamų duomenų apimtis. Savo klientams ir toliau užtikrinsime kokybišką ryšį ir pralaidumą jungiantis su užsienyje esančiais serveriais“, – teigė Cristobal Alonso, „Bitės“ generalinio direktoriaus pavaduotojas technologijoms.

„Bitės“ tarptautinio interneto srautu naudojasi mobiliojo interneto vartotojai, įmonės, užsisakiusios fiksuotą internetą, bei operatoriai, perkantys „Bitės“ interneto paslaugas savo veiklai. Užtikrindama vartotojų interneto ryšį su užsieniu, „Bitė“ bendradarbiauja su tarptautiniais interneto tiekėjais „Global Crossing“ ir „Deutsche Telekom“. Kiekvienas iš šių operatorių „Bitei“ suteikiamą ryšio srautą padidino iki 10 Gb/s.

„Bitės“ interneto ryšio su užsieniu srauto padidinimas yra šiuo metu vykdomo bendrovės tinklo modernizacijos projekto dalis. „Bitės“ tinklo modernizacija tęsis iki šių metų pabaigos, o atlikti atnaujinimo darbai vartotojams užtikrins didžiausią mobiliojo interneto greitį, daugiau nei 40 proc. padidins 3G ryšio padengimo teritoriją ir ženkliai sumažins techninės įrangos elektros vartojimą. Pasak C. Alonso, didėjant interneto spartai neišvengiamai turi augti ir interneto kanalų, tiek vietinių, tiek tarptautinių, pralaidumas.

Paskutinį kartą „Bitės“ tarptautinio interneto srautas buvo padidintas šių metų vasario mėnesį. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, pagal bendrą tarptautinių interneto kanalų pralaidumą „Bitė“ Lietuvoje užima antrąją poziciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: