Per vasarą „Omnitel“ mobiliojo interneto paketų pardavimai augo 7 kartus  (1)

Mobiliųjų telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ mobiliojo interneto paslaugų paketų pardavimas rugpjūtį, palyginti su vasaros pradžia, išaugo 7 kartus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padidėjusius mobiliojo interneto paketų (mobiliojo interneto planų, kuriuos vartotojai užsisako papildomai prie bazinių paslaugų mokėjimo planų) pardavimus ypatingai skatino „Omnitel“ pasiūlymas išmaniuosius telefonus su paslaugų paketais įsigyti ypač palankiomis sąlygomis ir jais naudotis plačiausiame Lietuvoje „Omnitel“ 3G tinkle.

Septynis kartus šoktelėjęs mobiliojo interneto paketų populiarumas atskleidė, kad „Omnitel“ klientai ne tik vertina išmaniųjų telefonų naudą, bet ir nori jų galimybėmis, funkcijomis ir programėlėmis naudotis, neribodami savęs ir neskaičiuodami išnaudojamų megabaitų. 

„Išmanieji telefonai su sparčiu mobiliuoju internetu, kuriais  galima skaityti ir rašyti el. laiškus, peržiūrėti ir redaguoti dokumentus, prezentacijas, naršyti internete, skaityti naujienas, bendrauti socialiniuose tinkluose, suteikia žmonėms daugiau patogumo, o verslininkams – efektyvumo, nes išmanųjį mobilųjį telefoną nešiotis yra patogiau nei kompiuterį. Ne veltui analitikai prognozuoja, jog po 3 metų išmaniųjų telefonų bus daugiau nei kompiuterių ir jie taps pagrindiniais interneto įrenginiais“, – sakė „Omnitel“ viceprezidentas pardavimams Remigijus Štaras.

Vis aktyvesnį Lietuvos gyventojų įsitraukimą į išmaniųjų telefonų pasaulį rodo ir jų populiarėjimas bei drauge augantys mobiliojo interneto duomenų srautai. Vien šių metų sausio-rugpjūčio mėnesiais „Omnitel“ tinkle perduotų mobiliojo interneto duomenų kiekis pasiekė 1,26 mlrd. megabaitų – tai pusantro karto daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai. Šiuo metu kas antras „Omnitel“ parduodamas mobilusis telefonas jau yra išmanusis.

UAB „Omnitel“ yra didžiausia mobiliojo ryšio bendrovė Baltijos šalyse, „TeliaSonera“ grupės narė. Bendrovė teikia platų spektrą patikimų ir kokybiškų telekomunikacijų paslaugų, skirtų perduoti balsą, duomenis, vaizdus, naujausią informaciją, pramogas ir finansines operacijas. "Omnitel" ryšio kokybę ir spartų plačiajuostį mobilųjį internetą užtikrina plačiausias Lietuvoje "Omnitel" 3,5 G tinklas. 2010 m. „Omnitel“ pirmoji Lietuvoje pradėjo 4G ryšio bandymus ir pasiekė 100 Mbps duomenų perdavimo spartą. Nuo pirmųjų veiklos dienų „Omnitel“ aktyviai prisideda prie šalies technologinės raidos bei socialinės pažangos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: