„Samsung SCX-3200“ spausdintuvai: neprilygstamas funkcionalumas vienu mygtuko spustelėjimu  (0)

„Samsung Electronics“ pristato kompaktišką lazerinį spausdintuvą SCX-3200. Jis skirtas vartotojams, ieškantiems paprasto ir taupaus įrenginio, kuris spausdintų, kopijuotų ir skenuotų spustelėjus vos vieną mygtuką. Spausdintuvą galima įsigyti ir Lietuvoje. Jo kaina – apie 450 litų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patogus naudoti „Samsung SCX-3200“ turi nemažai įvairių funkcijų, valdomų vienu mygtuko paspaudimu. Mygtukas „Print Screen“ leidžia tiesiogiai spausdinti tai, kas matoma kompiuterio ekrane. Speciali technologija sukuria „Wi-Fi“ nustatymus ir įdiegia saugų („Wi-Fi Protected Setup“ sertifikatas) belaidį ryšį. Be to, įrenginys yra suderinamas su „Samsung AnyWeb Print“ programine įranga, kuri vartotojui suteikia galimybę pasirinkti, perkelti ir patalpinti reikalingą turinį iš interneto puslapių į naują langą kompiuterio ekrane. Tokiu būdu galima spausdinti tik tą interneto šaltinio medžiagą, kuri yra reikalinga, užuot spausdinant visą tinklapio vaizdą.

Spausdintuvų rinkoje konkurencija didžiulė. Būtent todėl vartotojai yra ypač reiklūs ir renkasi produktus, jungiančius funkcionalumą ir patrauklų dizainą, pastebi „Samsung Electronics“ IT sprendimų padalinio vyresnysis viceprezidentas Yonghwan Park. „Kurdami šį spausdintuvą panaudojome didelę „Samsung“ patirtį, kuri leido sukurti prieinamos kainos, patrauklaus dizaino ir aplinkai draugišką gaminį.“

Samsung“ didelį dėmesį skiria produktų dizainui. Kompaktiškas, vos 7,4 kg svorio įrenginys tiks naudoti namuose ar nedideliame biure. SCX-3200 šiuo metu mažiausias lazerinis spausdintuvas rinkoje.

Su SCX-3200 galima tausoti aplinką ir taupyti finansinius išteklius. Paspaudus mygtuką priekinėje korpuso dalyje, spausdintuvas išjungiamas tuojau pat, taip taupant elektros sąnaudas. „Eco-copy“ mygtukas suteikia galimybę viename popieriaus lape (abejose pusėse) atspausdinti du dokumento puslapius. Tokiu būdu minimizuojamas energijos kiekis, veltui neeikvojamas popierius, mažinamas neigiamas poveikis aplinkai.

Samsung SCX-3200“ techniniai duomenys
Greitis

16 psl. per minutę (A4)

Atmintis

32 MB

Emuliacija

SPL, PCL5e

Sąsaja

USB 2.0

Popieriaus dėtuvė

150 lapų CST

Atspaudų dėtuvė

50 lapų

Dvipusis
Rankinis

Matmenys (P/I/A mm)

388 x 299 x 234

Svoris

7,4 kg

Ekranas

2 eilučių LCD

Dažai

(pridedami)

5 tūkst. spaudų

* Visos funkcijos, savybės, duomenys ir kt. apie produktą, pateikti šiame dokumente, apima, bet neapriboja visos informacijos apie privalumus, dizainą, kainą, komponentus, funkcionalumą, produkto savybes ir įsigijimo galimybes. Duomenys gali būti pakeisti be išankstinio įspėjimo arba įsipareigojimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(1)
(3)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: