„Canon“ pristatė aukščiausios kokybės projektorių „XEED WUX4000“  (0)

„Canon“ pristatė naują „XEED“ serijos projektorių „WUX4000“. Tai pirmasis „Canon“ projektorius „XEED“ su keičiamais objektyvais ir motorizuotu objektyvo valdymu. Projektorius „WUX4000“ pasižymi išskirtine vaizdo kokybe, dideliu našumu ir lengva priežiūra, todėl puikiai tinka verslo ir aukštųjų mokyklų poreikiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„WUX4000“ yra svarbus naujas modelis didelės raiškos stacionarių projektorių rinkoje. Projektorius „WUX4000“ užtikrina vaizdo kokybę ir šviesumą, kurie prilygsta brangesnių „WUXGA“ gaminių savybėms ir suteikia mūsų įrangos pardavėjams bei integruotojams puikią alternatyvą šiame rinkos segmente, kuris pasižymi aštria konkurencija. Per neseniai surengtus pristatymus mūsų partneriams išgirdome itin palankius pirmuosius atsiliepimus. Tai leidžia daryti išvadą, kad daugelis pardavėjų laukė tokio gaminio“, - teigė ”Canon Europe” vaizdo komunikacijos gaminių ir sprendimų skyriaus vadovas Julianas Rutlandas.

„XEED“ vaizdo kokybė

Projektoriuje „XEED WUX4000“ įdiegta itin gerai vertinama „Canon“ LCOS technologija, kuri atkurti tikras spalvas, išvengti tinklelio efekt. Dėl vientiso LCOS vaizdo ir itin aukštos raiškos derinio išsaugoma kiekviena vaizdo detalė, ryškiai atvaizduojamas smulkus tekstas ir plonos linijos. Projektorius „WUX4000“, kuriame įdiegta LCOS technologija, geba atkurti vienalyčius atspalvius ir pilkus tonus, todėl jis pranašesnis už daugelį DLP projektorių su viena vaizdo matrica.

4000 liumenų šviesumo ir 1000:1 kontrasto santykio „Canon“ projektorius „WUX4000“ puikiai atvaizduoja sodrių spalvų fotografinius vaizdus ir šia savybe akivaizdžiai lenkia daugelį kitų „WUXGA“ stacionarių projektorių.

Instaliuojamas įvairiose patalpose 

Šiuo metu „WUX4000“ yra pats lanksčiausias „Canon“ vaizdo projektorius, suprojektuotas taip, kad tiktų naudoti įvairiausiose patalpose. „WUX4000“ komplektuojamas su trimis pasirenkamais objektyvais: standartinio didinimo objektyvu (RS-IL01ST), galingo didinimo objektyvu (RS-IL02LZ) ir fiksuoto židinio plačiakampiu objektyvu (RS-IL03WF). Pastarasis ypač tinka vaizdui projektuoti galinėje ekrano pusėje. Be abejo, užtikrinama įprasta „Canon“ optikos gaminių kokybė, su bet kuriuo objektyvu išlaikant aukščiausio lygio šviesumą ir vaizdo geometriją.

Montuojant projektorių „WUX4000“, yra galimybė motorizuotai pakreipti objektyvą horizontaliai ar vertikaliai. Svarbi projektoriaus „WUX4000“ savybė yra ir motorizuotas objektyvo pakreipimas horizontaliai arba vertikaliai. Ekrane vaizdą galima pastumti neprarandant vaizdo kokybės, kuri nukenčia naudojant iškreipto vaizdo korekcijos funkciją. Galima laisviau pasirinkti projektoriaus „WUX4000“ pastatymo vietą – nereikia tiksliai sulygiuoti objektyvo ašies su ekrano centru. Tai ypač aktualu, kai montuojant projektorių trukdo įvairūs objektai, pavyzdžiui, apšvietimo arba oro kondicionavimo įranga. Be to, šį projektorių galima montuoti vertikaliai ir rodyti vaizdą ant grindų ar lubų.

Lengva priežiūra ir minimalios eksploatavimo išlaidos

Projektorius „WUX4000“ optimizuotas lengvai priežiūrai užtikrinti. Dėl modulinės konstrukcijos galima montavimo vietoje pakeisti lempą ir oro filtrą. Tai žymiai sutrumpina darbo laiką, nes projektoriaus nereikia iš pradžių išmontuoti. Be to, tam tikri optiniai filtrai keičiami daug neardant prietaiso. Dabar paprasta atlikti tai, kas įprastai reikalauja sudėtingų veiksmų dirbtuvėse.

Aušinimo efektyvumas patobulintas optimizavus vidinę konstrukciją ir nukreipus atskirus oro srautus į lempą ir į LCOS skydelius. Tylusis režimas, kuriuo prietaisas skleidžia vos 36 dBA triukšmą, taip pat prailgina lempos tarnavimo laiką nuo 3000 iki 4000 valandų.

Lengva integruoti ir prijungti

Projektorius „WUX4000“ suderintas su „PJLink“ standarto protokolu, kurio paskirtis – supaprastinti įvairių gamintojų projektorių ir valdymo sistemų montavimą. Dėl to „Canon“ projektorių „WUX4000“ galima lengvai integruoti į įvairialypes terpes.

„WUX4000“ taip pat galima jungti tiesiai į tinklą valdymui ir priežiūrai, prie jo pridėtas nuotolinio valdymo pultelis, kurį galima užprogramuoti veikti bet kuriuo iš keturių skirtingų infraraudonųjų kanalų. Todėl vienoje patalpoje galima atskirai valdyti kelis „WUX4000“ projektorius. Be to, pultelį galima nustatyti tuo pačiu metu veikti visais keturiais IR kanalais.

Pagrindinės „XEED WUX4000“ savybės:

Tikroji „WUXGA“ raiška (1920 x 1200 pikselių) ir „Full HD“ formatas (1080p);

LCOS technologija, užtikrinanti vientisą vaizdą;

4000 liumenų ir 1000:1 kontrasto santykis;

Motorizuotas objektyvo pakreipimas vertikaliai ir horizontaliai, vaizdo didinimas ir ryškumo nustatymas;

Trys pasirenkami objektyvai;

DVI prievadas ir HDMI jungtys;

Valdymui ir priežiūrai skirtas tinklo prievadas, suderintas su „PJLink“ protokolu

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: