Alaus mielės - maistas ir vaistas  (3)

UAB „Ekoprodukto prekyba“ – vienintelė Lietuvoje sausų alaus mielių gamintojo dukterinė įmonė pradėjo prekiauti natūraliais maisto papildais iš sausų alaus mielių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vartotojams siūlome alaus mielių tabletes, alaus mielių tabletės su vitaminu C , alaus mielių dribsnius, alaus mielių miltelius. Tai puiki lietuviška prekė. Alaus mielės yra svarbios tuo, kad tai - ekologiškai natūralus, švarus produktas. Su alaus mielėmis organizmas gauna didesnį pilnaverčio baltymo racioną, atstatoma mineralų, vitaminų pusiausvyra“,- sako įmonės vadovas Vaidas Šukys.

Alaus mielių tabletės Lietuvos žmonėms žinomos nuo seno, tačiau alaus mielių dribsniai Lietuvoje yra naujovė, nors kitose Europos šalyse, - Ispanijoje, Vokietijoje, Švedijoje – jos vartojamos jau seniai. Visai naujas produktas - alaus mielių milteliai, kuriuos mielai perka mamos pagardinti ir praturtinti maistą augantiems vaikams. Tyrimais įrodyta, kad alaus mielės - natūralus baltymų šaltinis, praturtintas B grupės vitaminais ir mikroelementais, idealiai tinkantis žmonių  maisto racionui. Šis produktas ne tik praturtina vartojamą maistą savo sudėtyje turimais baltymais, bet B grupės vitaminais stiprina jas vartojantį organizmą bei atlieką prevencinę organizmo apsaugą nuo kai kurių ligų. Alaus mielės ypač naudingos sveikstantiems po sunkių infekcijų, nudegimų, traumų, taip pat sergantiems lėtinėmis žarnyno, nervų sistemos, odos ligomis, tuberkulioze, reumatu anemija, cukriniu diabetu, nes  jose labai daug mikroelementų: kalio, natrio, kalcio, magnio, geležies, fosforo.

Alaus mielių produktų, pažymėtų ženklu „Natūrali formulė“, galima įsigyti vaistinėse, sveiko maisto parduotuvėse, prekybos centruose ir internete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai (3)