MITA kviečia verslo ir mokslo atstovus siūlyti kandidatus į Aukštųjų technologijų plėtros 2011-2013 m. programos tarybas  (0)

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA), įgyvendindama Aukštųjų technologijų plėtros 2011-2013 metų programą, kurią š.m. sausio 4 d. patvirtino Ūkio bei Švietimo ir mokslo ministerijos, siekia sukurti penkių krypčių programos tarybas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios penkios kryptys yra:

biotechnologijos,

mechatronikos,

lazerių technologijų,

informacinių technologijų,

nanotechnologijų ir elektronikos.

Pagrindinė tokių tarybų užduotis - atrinkti ekspertus projektams vertinti, teikti siūlymus dėl geriausiai ekspertų įvertintų projektų finansavimo ir dėl projektų konkursų rengimo, nagrinėti projektų įgyvendinimo ataskaitas bei atlikti programos stebėseną. Aukštųjų technologijų 2011-2013 m. programos tikslas - padėti plėtoti Lietuvoje jau esamas aukštųjų technologijų kryptis, perspektyvias pasaulio mastu ir turinčias mokslinį potencialą, kuris įgalina gaminti produktus, konkurencingus pasaulinėje rinkoje. Šiai programai įgyvendinti 2011 m. numatyta skirti 3 mln. litų.

MITA kviečia įvairias verslo organizacijas, įmones, mokslo ir studijų institucijas, asociacijas, mokslo ir technologijų parkus, slėnius, visuomenines organizacijas bei pačius mokslininkus ir verslininkus siūlyti kandidatus arba kelti kandidatūras patiems į aukščiau išvardintų krypčių tarybas.

Į tarybų narius siūlomi kandidatai turi būti nepriekaištingos reputacijos, aktyvūs mokslo ir verslo atstovai, turintys projektinės veiklos, tarptautinio bendradarbiavimo patirties mokslo, technologijų plėtros ar inovacijų diegimo klausimais. Kandidatai turi atitikti programos tarybos, kurioje norima atstovauti, mokslo krypčiai.

Kandidatai į programų tarybas gali registruotis iki vasario 19 d., užpildydami elektroninę anketą MITA tinklalapyje: http://www.tpa.lt/ekspertai/. Dėl informacijos teirautis tel. (8 5) 2644709 arba el. paštu danute.stankeviciene@tpa.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)