„Sony Ericsson“ „Xperia” šeimą papildė 2 „Android“ išmanieji telefonai  (0)

„Xperia“ pro išsiskiria intuityviu ir greitu žinučių rašymu bei „Sony“ daugialypės terpės funkcijomis. „Xperia“ neo atveria vartotojams naujus kelius pažinti tai, ką turi geriausio „Android“ ir „Sony“ daugialypė terpė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sony Ericsson“ pristatė du naujus „Xperia™” serijos išmaniuosius telefonus – „Xperia™” neo ir „Xperia™” pro. Kartu su kiek anksčiau šiais metais pristatytu „Xperia™“ arc modeliu, šie naujieji telefonai pasižymi pažangiomis „Sony“ technologijomis ir išskirtinėmis daugialypės terpės savybėmis, kurias suteikia naujausia „Android™“ platforma – „Gingerbread“. „Xperia™” pro pasižymi geriausia savo klasėje „Sony“ vaizdo technologija. Šis telefonas turi išstumiamą klaviatūrą ir funkcijas, leidžiančias greitai kurti tekstines žinutes. „Xperia™” pro išmaniojo telefono klaviatūra yra ergonomiška, be to, telefone yra įdiegta „Type & Send” funkcija, kurios dėka nereikia atverti teksto rašymo programėlės, kai kiekvieną kartą norite parašyti žinutę. „Smart Keyboard“ funkcija automatiškai įjungia nuspėjamojo teksto rašymo funkciją, kai tik vartotojas atidaro išstumiamąją klaviatūrą. „Xperia™” pro yra idealus verslo telefonas „Android“ operacinės sistemos mėgėjams, turintis eilę profesionalių funkcijų – elektroninio pašto sinchronizavimą, kalendorių ir kontaktų sąrašą ir „Office Suite Pro“ paketą, leidžiantį vartotojams peržiūrėti ir redaguoti dokumentus telefone. „Su „Xperia™” pro ir „Xperia™” neo mes norime būti „Android“ telefonų rinkos lyderiais – jau dabar vartotojams siūlome puikius ir inovatyvius „Android“ modelius. Šie naujausi telefonai jungia neįtikėtiną dizainą su aukščiausios kokybės „Sony“ technologija ir nauja, greitesne žinučių rašymo patirtimi“, – kalbėjo „Sony Ericsson“ rinkodaros vadovas Steve Walker. Abiejuose „Xperia™” pro ir „Xperia™” neo yra įdiegtos naujausios „Sony“ technologijos. Realistiškas ekranas kartu su mobiliu BRAVIA® varikliu leidžia mėgautis briliantiniu vaizdu ir kristaliniu vaizdo švarumu. Apdovanojimų laimėjęs „Sony“ „Exmor R™“ leidžia užfiksuoti aukštos kokybės, ryškias nuotraukas ir HD kokybės vaizdą net ir menkai apšviestoje vietoje. Visi paveikslėliai ir vaizdai gali būti perkelti į jūsų kambaryje esančią HD TV techniką (per HDMI jungtį).

„Xperia™” neo pasižymi puikiu dizainu – ne tik gražia išvaizda, bet ir unikalia forma. Šio telefono forma puikiai pritaikyta prie žmogaus rankos, todėl su šiuo telefonu yra ypač patogu fotografuoti.

Abu telefonai turi įdiegtą naujausią „Android“ versiją, kuri leidžia prisijungti prie „Google Mobile Services“, o „Android“ e. parduotuvėje galima parsiųsti daugybę telefonams skirtų programų. „Xperia“ telefonai  pasižymi geriausiomis savo klasėje išmaniųjų telefonų funkcijomis – programėlėmis, žemėlapiais, e. paštu., galimybėmis greitai pasiekti internetą, naudojant Adobe® Flash® Player.

„Sony Ericsson“ „Xperia™” neo pasaulio rinkose pasirodys šių metų pirmojo ketvirčio pabaigoje, o „Sony Ericsson“ „Xperia™” pro – antrojo ketvirčio pabaigoje.

„Sony Ericsson“ „Xperia™” neo – pagrindinės savybės

„Exmor R™“ – puiki vaizdo raiška net ir esant mažai šviesos;

Realistiškas ekranas kartu su mobiliu BRAVIA®;

Įdiegtas HDMI leidžia perkelti vaizdą į HD prietaisus;

Daugiau nei 100 tūkst. programėlių „Android“ e. parduotuvėje;

„Google“ paslaugos;

Spalvos: mėlyna, raudona, sidabrinė.

„Sony Ericsson“ „Xperia™” pro – pagrindinės savybės

Telefonas su liečiamuoju ekranu, puikia išstumiama klaviatūra ir greitojo rašymo funkcijomis;

E. pašto sinchronizacija ir „Office“ dokumentų redagavimas;

„Sony Mobile BRAVIA®“ variklis ir „Exmor R™“ mobiliesiems telefonams;

HDMI;

„Google“ paslaugos ir daugiau nei 100 tūkst. programėlių „Android“ e. parduotuvėje.

Spalvos: juoda, raudona ir sidabrinė

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)