„Computer Bild Lietuva“ skaitytojai: ESET saugumo sprendimai - geriausi  (0)

Pasaulinės saugumo sprendimų kūrėjos ESET programa „NOD32 Antivirus“ – geriausia kompiuterio apsaugos priemonė. Informacinių technologijų naujienų ir aktualijų žurnalo „Computer Bild Lietuva“ vykdytuose rinkimuose „Auksinis kompiuteris 2010” balsavę skaitytojai „ESET NOD32 Antivirus“ išrinko geriausia kompiuterio apsaugos programų kategorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturis mėnesius trukusiuose rinkimuose buvo atiduota daugiau nei 33 tūkstančiai balsų.  „Computer Bild Lietuva“ skaitytojai rinko geriausius 2010 metų kompiuterių įrangos gamintojus, interneto svetaines ir paslaugų tiekėjus. „Žurnalo skaitytojų, o tuo pačiu – ir mūsų klientų įvertinimas labai svarbus. Besidomintieji technologijomis įvertino ESET siūlomas visapusės apsaugos galimybes, kurios užkerta kelia ne tik jau žinomiems pavojams, bet ir visiškai naujoms grėsmėms,“ - sako ESET saugumo sprendimams šalyje atstovaujančios bendrovės „NOD Baltic“ vadovas Tomas Parnarauskas.

Pasak T. Parnarausko, naudotojų lūkesčių turėtų nenuvilti ir šiais metais pasirodysiančios naujos „ESET NOD32 Antivirus” bei „ESET Smart Security” versijos.„Computer Bild Lietuva“ skaitytojai skirti savo balsą jų manymų geriausiems produktams ir sprendimams galėjo apsilankę žurnalo tinklalapyje. „Tokio tipo, plačiosios auditorijos pasirinkimą ir nuomonę, atspindinčių rinkimų rezultatai itin vertinami visame pasaulyje. Būtent vadinamasis „liaudies balsas“ yra puikus lakmuso lapelis, gamintojams ir paslaugų tiekėjams parodantis rinkos situaciją, visuomenės poziciją produkcijos atžvilgiu“, - pasakoja „Computer Bild Lietuva“ vyriausias redaktorius Audrius Radzevičius.

„Auksinio kompiuterio“ rinkimai Lietuvoje organizuojami ketvirtą kartą. Iniciatyvą planuojama tęsti ir 2011 metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: