"Webmaizer" - internetas linksmai  (2)

Webmaizer.com yra sistema sujungianti daugelį įdomių bei juokingų interneto nuorodų į vieną sistemą. Šios svetainės pagalba jūs galite vos vienu mygtuko paspaudimu pereiti į vis naują ir galbūt neregėtą nuorodą, kuri jus turėtų pralinksminti arba nustebinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projekto tikslas: Visas įdomias ir linksmas nuorodas suvienyti į vieną, paprastai naudojamą tinklapį, ir taip sutaupyti žmonių laiką naršant po įvairius forumus ir kitus pramogų portalus.

Veikimo principas:

Naršymas webmaizer.com yra itin paprastas. Keisti nuorodą vartotojas gali vos vienu mygtuko paspaudimu, panaudoję ekrano viršuje esančią juostą. Šios juostos pagalba vartotojai taippat gali rūšiuoti nuorodų sąrašą pagal kategorijas:

  • Nuo naujausios iki seniausios
  • Nuo aukščiausiai vartotojų įvertintos nuorodos iki blogiausiai įvertintos

  • Rūšiuoti nuorodas atsitiktine tvarka

Lankytojai gali dalintis sau įdomiomis nuorodis su kitais paspaudus viršuje esantį „pasiūlyti nuorodą“ mygtuką. Jei nuoroda atitinka puslapio kriterijus, ji yra patvirtinama ir pateikiama lankytojams. Nuorodos yra vertinamos žmonių ir blogiausius įvertinimus gaunančios nuorodos yra pašalinamos iš sistemos ir lieka tik vartotojų mėgstamos nuorodos. Jei vartotojui patiko rodoma nuoroda, jis ja pasidalinti gali su savo draugais twitter arba facebook socialiniuose tinkluose.

Šiuo metu puslapis yra išverstas į keturias kalbas: Anglų, Lietuvių, Ispanų ir Italų (norintys prisidėti prie puslapio vertimų gali kreiptis info@webmaizer.com). Nuorodos yra filtruojamos pagal tai, kokią kalbą vartotojas yra pasirinkęs pvz.: jei vartotojas pasirinko anglų+lietuvių kalbas, vartotojui bus rodomos nuorodos, kuriose turinys yra tomis kalbomis.

Projekto pradžia: Projekto idėja kilo norint patobulinti esamas panašaus pobūdžio sistemas. Todėl buvo sukurta sistema kurios valdymas yra itin paprastas ir turinys yra pateikiamas ir vertinamas pačių vartotojų, kad naršymo eigoje pakliūtų kuo mažiau neįdomaus turinio.

Projekto ateitis: Puslapyje planuojama įdiegti vartotojų zoną, kurioja jie galėtų komentuoti, ar sudaryti savo nuorodų sąrašą. Taip bus kuriama bendruomenė žmonėms, ieškantiems, kur gerai praleisti laisvalaikį, naršant po įdomias ir nematytas nuorodas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: