Daugiafunkciams spausdintuvams – spausdinimo valdymo sprendimai iš „Samsung Electronics“ ir „Ubiquitech“  (0)

„Samsung Electronics“ pristatė sėkmingą bendradarbiavimo su kompanija „Ubiquitech“ rezultatą – EASY™ ir VDMS™ sprendimus daugiafunkciams NX serijos spausdintuvams. Naujoji technologija leidžia efektyviai išnaudoti sistemos „Extensible Open Architecture“ (XOA) galimybes, palengvinančias įmonių darbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

EASY™ ir VDMS™ – naujos kartos spausdinimo ir kopijavimo sąnaudas įvertinančios sistemos, kurios padeda įmonėms valdyti duomenų srautą. Be to, abi sistemos gali sumažinti sąnaudas, nustačius taisykles ir kiekių apribojimus. Kaip planuojama, Lietuvoje NX serijos spausdintuvai su EASY™ ir VDMS™ pasirodys balandžio mėnesį.

„Pastaraisiais metais artimai bendradarbiavome su „Ubiquitech“, todėl džiaugiamės vartotojams galėdami pristatyti išties kokybišką ir funkcionalų produktą. – pažymėjo „Samsung Electronics“ IT sumanymų padalinio marketingo grupės viceprezidentas Sangiae Eomas. – Naujasis sprendimas leidžia praplėsti „Samsung“ įrenginių galimybes ir geriau pritaikyti juos verslo sektoriui.“

„Ubiquitech“ EASY™ ir VDMS™ sprendimai diegiami „Samsung“ daugiafunkciuose spausdintuvuose naudojant XOA sistemą. Pastaroji leidžia vartotojams paprasčiau patvirtinti savo tapatybę ir gauti prieigą prie spausdintuvo nustatymų“, – naujųjų sumanymų principus aptarė „Ubiquitech“ vadovas Fleminfas Junckeris. – Džiaugiamės tapę vienu iš pirmųjų „Samsung“ strateginių partnerių pristatant sprendimus, pritaikytus XOA sistemai.

XOA sistema diegiama daugiafunkciuose „Samsung“ įrenginiuose, kurie yra pilnai suderinami su „Ubiquitech“ EASY™ ir VDMS™ sprendimais, – SCX-5835NX, SCX-6545NX, SCX-6555NX, CLX-8385NX, CLX-9350, CLX-9250, SCX-8040 ir SCX-8030. Beje, naudojant abu, EASY ir VDMS, sprendimus dokumentus spausdinti galima ir iš išmaniųjų telefonų bei nešiojamųjų kompiuterių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: