Video seminarų bendruomenė plečiasi  (0)

Daugumai interneto vartotojų jau teko girdėti apie webinarus – tai interaktyvi, šiuolaikiška ir perspektyvi mokymosi priemonė, paremta tiesioginės video transliacijos principu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Video seminarai ne tik nieko nekainuoja, bet ir užtikrina visišką vartotojo laisvę pasirinkti kur ir kaip jį stebėti. Ne tik stebėti, bet ir dalyvauti – dialogo lango pagalba klausytojai gali užduoti klausimus lektoriui bei dalyvauti realiu metu vykstančioje diskusijoje tiek su seminaro vedėju, tiek su kitais klausytojais.

WEBseminarai.lt yra vienas iš nedaugelio projektų Lietuvoje, užsiimančių tokio pobūdžio seminarų organizavimu. Vartotojai turėjo galimybę dalyvauti jau 20 webinarų, o projekto komanda užsimena, kad tai tik pradžia. Ateityje planuojama dar didesnė temų įvairovė bei ilgesni, kelias dienas truksiantys mokymai. Svarbiausia, kad Lietuvos interneto vartotojai jaučia poreikį tobulėti ir supranta tokių projektų vertę. Šiuo metu WEBseminarai.lt bendruomenė apima daugiau nei 3000 klausytojų bei turi susiformavusią žinomų lektorių komandą, kaskart pateikiančią įdomių ir netikėtų pranešimų.

WEBseminarai.lt kviečia sudalyvauti jau šį ketvirtadienį, balandžio 7 dieną, vyksiančiame video seminare tema „Kaip veikia mūsų protas?“, kurį ves Vytautas Gaidamavičius. Lektorius žada pasibelsti į kiekvieno klausytojo protą ir surasti jame slypintį genijų. Daugiau informacijos rasite www.webseminarai.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)