HTC pristatė daugialypės terpės telefoną "Sensation"  (0)

Viena pasaulio mobiliųjų technologijų lyderių kompanija HTC šiandien pristatė naują išmanųjį telefoną „Sensation“ su integruota naująja „HTC Watch“ vaizdo sistema, teikiančia inovatyvias pramogų galimybes. Išskirtinio dizaino „HTC Sensation“ telefone taip pat įdiegta natūralų ir paprastą telefono valdymą užtikrinanti atnaujinta „HTC Sense“ vartotojo sąsaja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Išmanieji telefonai tapo kišeniniais pramogų centrais, leidžiančiais vartotojams savo mėgstamiausią turinį visuomet turėti šalia,“ – teigia HTC generalinis direktorius Peteris Chou. „Suderinus „HTC Watch“ ir „HTC Sense“ galimybes, buvo sukurtas galingas daugialypės terpės telefonas – dar vienas didelis žingsnis pirmyn.“ „Telefono kūrėjams pavyko suderinti daugialypės terpės turinį ir vartotojui labiausiai reikalingas funkcijas, taip praturtinant „Vodafone“ išmaniųjų telefonų gamą. Svarbiausiose „Vodafone“ rinkose „HTC Sensation“ bus galima įsigyti antrąjį šių metų ketvirtį,“ – teigia „Vodafone Group Terminals“ direktorius Patrickas Chometas. „Stipri HTC ir „Vodafone“ partnerystė žymi mūsų pasiryžimą vartotojams siūlyti geriausią rinkoje mobiliąją patirtį.“ Aukščiausios kokybės dizainas ir medžiagos „HTC Sensation“ išvaizda atspindi naujausias HTC dizaino tendencijas. Suapvalinti kampai, aliuminio korpusas bei lietimui jautrus ekranas kontūruotu paviršiumi telefonui suteikia įspūdingą išvaizdą, o vartotojui – išskirtinius pojūčius. 4,3 colių skersmens qHD ekranas suteikia aukštos raiškos plačiaekrano vaizdo atkūrimo galimybę, kartu nekeisdamas natūralių telefono proporcijų. 1,2 gHz dviejų branduolių „Qualcomm Snapdragon“ procesorius užtikrina įspūdingą grafiką bei greitį.

„HTC Sense“ vartotojo sąsaja

Išraiškingą „HTC Sensation“ dizainą papildo atnaujinta „HTC Sense“ vartotojo sąsaja su vertingais patobulinimais. Pavyzdžiui, „HTC Sense“ yra integruotas kiekvieno vartotojo sau pritaikomas ekrano užraktas. Užrakinus ekraną, jame realiu laiku rodomas vartotojo pasirinktas svarbiausias turinys: atnaujinimai socialiniuose tinkluose, nuotraukos, orų prognozės ar biržos naujienos. Visą šią informaciją galima matyti tiesiog įjungus ekraną. Be to, aktyvusis ekrano užraktas tampa ir vartotojo vartais į telefoną: vienu paprastu atrakinimo judesiu kartu įjungiamos vartotojo pasirinktos dažniausiai naudojamos funkcijos, tokios kaip skambinimas, elektroninio laiško siuntimas ar fotografavimas. Raiškesnė grafika, gyva animacija ir nauji valdikliai „HTC Sense“ daro geresnę nei bet kada anksčiau. Sąsajoje taip pat atnaujinta orų prognozė, pasižyminti įspūdingais vaizdo ir garso efektais.

„HTC Sense“ leidžia paprasčiau fiksuoti ypatingus gyvenimo momentus ir dalintis jais su kitais. Naujajame „HTC Sensation“ įmontuota 8 megapikselių kamera ne tik užtikrina gerą nuotraukų kokybę, bet ir leidžia jas fiksuoti ypač greitai. Telefonu taip pat galima įrašyti 1080p rezoliucijos HD video klipus. Jų gerą kokybę užtikrina 30 kadrų per sekundę įrašymo greitis bei puikus stereo garsas, o naujasis „Video Trimmer“ įrankis leidžia karpyti klipus iki labiausiai dalinimuisi su draugais ar šeima tinkamo dydžio.

„HTC Watch“

„HTC Sensation“ – kokybiškam daugialypės terpės patirties perteikimui sukurtas telefonas. 4,3 colių platusis ekranas pasižymi aukštos kokybės vaizdu ir įgalina žiūrėti filmus be iškraipymų ar apkarpymų. „Sensation“ yra pirmasis telefonas, kuriame integruota „HTC Watch“. Ši programa (angl. application) sukuria paprastą ir vizualiai patrauklią prieigą prie didelės naujausių filmų ar televizijos programų bazės. „HTC Watch“ naudojama pažangi siuntimo technologija, leidžianti pasirinktus filmus žiūrėti iš karto, nelaukiant viso failo atsiuntimo. Programoje vartotojams siūloma rinktis, pirkti ar nuomoti filmus, taip pat leidžiama juos žiūrėti penkiuose skirtinguose HTC telefonuose. Filmus iš „HTC Sensation“ galima žiūrėti ir per daugumą naujausių plokščiaekranių televizorių. Tokia galimybė įmanoma pasitelkiant bevielio ryšio ar atskirai įsigyjamo HDMI adapterį.

Įsigijimas

„HTC Sensation“ išmaniuosius telefonus didžiausiose Europos rinkose bus galima įsigyti iš „Vodafone“.  Antrajį šių metų ketvirtį telefonai pasirodys ir Azijos rinkose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)