„Dashboard.iQ“: visi verslo rodikliai vienoje vietoje  (0)

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė BS/2 pristatė instrumentą, atspindintį pagrindinius verslo rodiklius bei suteikiantį galimybę laiku ir operatyviai reaguoti į pokyčius. Tai produktas „Dashboard.iQ“, kurio pagrindą sudaro informacinis ir instrumentinis skydelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dashboard.iQ“ – tai savotiškas nustatomų daugiakalbių modulių, susijusių su įvairiomis informacinėmis sistemomis (buhalterinės apskaitos, personalo duomenų bazės, įrenginių tinklo monitoringo ir kt.), rinkinys. Prieš kurdamas savo rinkinį, autorius nurodo, kokius duomenis, kokiu formatu, kaip dažnai ir kur (į Outlook’ą, planšetinį kompiuterį, mobilųjį telefoną, serverį ar kt.) jis norėtų gauti.

BS/2 sukurtas produktas suteikia galimybę sujungti izoliuotus įmonės departamentus ir aptarnauti juos kaip vieną infrastruktūrą. Jis dera prie įvairių kontrolės ir stebėjimo parametrų bei suteikia galimybę užsisakyti ataskaitas ir informaciją apie įvykius (remiantis nustatytu grafiku arba SLA), gauti analizuojamus duomenis 24 val. per parą, 7 dienas per savaitę ir kt. Išsamiau apie „Dashboard.iQ“ ir kitus BS/2 sprendimus – tinklalapyje www.bs2.eu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: