HP vartotojams skirtų nešiojamųjų kompiuterių šeimoje – stilingos naujovės  (0)

HP papildė vartotojams skirtų nešiojamųjų kompiuterių šeimą naujais ir patobulintais gaminiais, kuriuose dera elegantiškas stilius ir praktiškas dizainas. Tarp naujovių – naujo dizaino, skirtingų spalvų „HP Mini 210“ kompiuteris su „HP Beats Audio“ sistema, naujos „HP Pavilion dv6“ ir „dv7“ nešiojamųjų kompiuterių versijos plieno pilkumo spalvos korpusais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į „HP Pavilion dm4“, „HP ENVY 14“ ir „ENVY 17“ integruota patobulinta „HP CoolSense“ technologija, naudojanti pažangią techninę įrangą ir išmaniąją programinę įrangą. Ji padeda geriau atvėsinti nešiojamuosius kompiuterius. Taip pat „Pavilion dm4“ bei „dv6“ ir „dv7“ kompiuterių versijose su metaline apdaila įdiegta „HP SimplePass“ technologija su „One-Time Password“ (OTP) funkcija, padedančia paprasčiau apsaugoti asmeninę informaciją kompiuteryje. Gaminiai atitinka HP “MUSE” (materials, usability, sensory appeal and experiences – medžiagos, patogumas, malonumas liesti ir potyriai) nešiojamųjų kompiuterių vartotojams dizaino filosofiją. „HP Mini 210“ – stilingas kompanionas judriesiems Papildytas „Beats Audio“ sistema ir pakeisto dizaino „HP Mini 210“ yra puikus kompanionas, galintis pasiūlyti ir aukšto lygio pramogas, ir priemones padirbėti kelionėje. Naujas dizainas – modernus ir estetiškas. Kompiuteris gaminamas su įvairių spalvų korpusais. Mažiau nei 1,39 kilogramo sveriančio ir plonesnio nei 2,5 cm „HP Mini 210“ kompiuterio įkrovos pakanka nepertraukiamam iki 9,5 valandų naudojimuisi. Stilingajame kompiuteryje yra „HP QuickWeb 3.0“ programinė įranga. Ja galima pradėti naršyti internete praėjus vos kelioms sekundėms po kompiuterio įjungimo. „QuickWeb 3.0“ turi ir pritaikomą valdiklių skydelį bei sinchronizuojasi su „Windows“ išsaugotomis žymėmis. „Skype“, „Facebook“, „Twitter“, socialiniai draugų kalendoriai – visa tai vienoje vietoje.

Novatoriškos technologijos – geresni potyriai

Elegantiškas, įprastos galios „HP Pavilion dm4“ naudoja patobulintą „HP CoolSense“ technologiją, padedančią atvėsinti nešiojamąjį kompiuterį, pasižyminčią supaprastinta įjungimo, išjungimo bei automatinio režimo nustatymo sąsaja.

Patobulinta „HP CoolSense“ technologija yra naudojama ir „HP ENVY 14“ kompiuteriuose.

„Pavilion dm4“ sveria iki 2,1 kilogramo, jame naudojamas 35,6 cm (14 colių) įstrižainės „LED BrightView“ ekranas. Kompiuterio korpusas yra padengtas tamsiai ruda metaline apdaila.

„HP SimplePass“ su OTP funkcija praktiškai panaikina asmeninių duomenų išviliojimo apgaule galimybę suteikdama vienkartinius slaptažodžius, kurie susieti su individualiais pirštų atspaudais. Šie slaptažodžiai kuriami kas 60 sekundžių ir suteikia saugų prisijungimą prie interneto svetainių, tokių kaip „eBay“, „PayPal“, kuriose saugomi finansiniai asmeniniai duomenys.

Kainos ir prekybos pradžia

Įvairių spalvų „HP Mini 210“ modeliai kainuos nuo 963 Lt.

„HP Pavilion dm4“ kainuos apie 2415 Lt.

„HP Pavilion dv6“ ir „dv7“ kainuos apie 2070 Lt.

„HP ENVY 14“ kainuos apie 3450 Lt.

„HP ENVY 17“ kainuos nuo 4490 Lt.

Planuojama, kad visus minėtus produktus bus galima įsigyti nuo birželio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: