„Tele2“ bendradarbiaus su Vilniaus universitetu mokslinių tyrimų srityje  (0)

Šiandien Vilniaus universitetas ir telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ bei „Nokia Lietuva“ pasirašė bendradarbiavimo memorandumą. Bendrovės skirs finansinę paramą universiteto mokslininkų vykdomiems tyrimams bei prisidės prie tyrimų plėtros praktinėmis žiniomis ir patirtimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Geidžiamiausio darbdavio „Tele2“ ir geriausio Lietuvos universiteto bendradarbiavimas atveria naujas galimybes tiek tyrimų srityje, tiek siūlant geresnės kokybės studijas. Kartu tai padeda įgyvendinti mūsų misiją – užtikrinti, kad studijų kokybė atitiktų tarptautinį lygmenį ir tenkintų studijuojančiųjų, visuomenės ir valstybės poreikius“, – sakė Vilniaus universiteto rektorius akad. Benediktas Juodka.

„Tele2“ yra svarbi Lietuvos mokslo pažanga. Dar didesnį pagreitį jai gali suteikti glaudesnis mokslo ir verslo bendradarbiavimas. Būdami socialiai atsakinga bendrove prisidedame prie mokslo pažangos ir tikime, kad mūsų sukaupta patirtis telekomunikacijų technologijų srityje bus naudinga vykdant tyrimus bei paskatins tolimesnį telekomunikacijų vystymąsi Lietuvoje“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Finansinę paramą – 200 tūkst. Lt – verslo įmonės skirs fundamentaliųjų mokslinių tyrimų fizikos ir medicinos srityse vykdymui. Be to, „Tele2“ specialistai prie mokslinių tyrimų taip pat prisidės pasidalindami savo praktinėmis žiniomis su studentais bei suteikdami galimybę atlikti tyrimus naudojantis bendrovės infrastruktūra. Jaunieji mokslininkai bendrovėje taip pat galės atlikti mokslinę praktiką.

Rinkos analizės ir tyrimų bendrovės „RAIT“ kovą atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. 49 proc. apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis, o pasirinkti šį operatorių kitiems rekomenduotų 60 proc. respondentų. Du iš trijų apklaustųjų tvirtina, kad „Tele2“ siūloma paslaugų kaina – mažiausia.

„Tele2“ praėjusiais metais pripažinta produktyviausia Baltijos šalių IT ir telekomunikacijų sektoriaus bendrove. „Geidžiamiausio darbdavio 2010“ rinkimuose, organizuojamuose dienraščio „Verslo žinios“ ir karjeros portalo www.cv.lt, bendrovei atiteko pirmoji vieta tarp smulkiojo ir vidutinio verslo bendrovių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: