Aštuntasis „Bitėlandas“ grįžta į Neringą  (0)

Po metų pertraukos į Juodkrantę sugrįžta vienas didžiausių metuose pajūrio renginių – „Bitėlandas“. Jau liepos 2 d., šeštadienį, „Bitės“ klientai su šeimomis ir draugais kviečiami į „Draugų kelionę aplink pasaulį“ su žymiausiais Lietuvos atlikėjais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Klientais rūpinamės kasdien ne tik teikdami ryšio paslaugas ar aptarnaudami, bet ir kurdami jiems skirtus nepakartojamus renginius. Šiemet pajūryje drauge su savo klientais ir atšvęsime šią draugystę“, – sakė „Bitės“ grupės generalinio direktoriaus pavaduotojas klientams Chris Robbins.

„Bitėlando“ scenoje koncertuos daugiau nei 10 atlikėjų, o renginio vedėjai – Jurgita Jurkutė, Mindaugas Stasiulis ir Aistis Mickevičius – pakvies šventės dalyvius į „Draugų kelionę aplink pasaulį“. Kelionę muzikiniais kūriniais iliustruos Marijonas Mikutavičius, Mantas Jankavičius, MIA, Justas Lapatinskas, Linas Adomaitis, „69 danguje“, Baiba Skurstene ir kiti atlikėjai.

Be koncertinės dalies, „Bitėlando“ svečių lauks daugybė nemokamų pramogų ir rungčių, kurių metu bus galima išsiaiškinti pačius ištikimiausius ir patikimiausius draugus. Renginio dalyviai galės pasinerti į visų pamėgtą putų baseiną, taip pat bus rengiamos netradicinių transporto priemonių – karučių – lenktynės. Baudų, tritaškių rungtys primins apie artėjantį Europos krepšinio čempionatą, o mažieji „Bitėlando“ žiūrovai stebės specialiai jiems sukurtą lėlių spektaklį.

Renginio svečiai vieni iš pirmųjų Lietuvoje galės susipažinti ir išbandyti naujausius „Nokia“ telefonus. Čia bus rengiama ir daugybė konkursų, kurių dalyviai turės galimybę laimėti vieną iš naujausių išmaniųjų telefonų „Nokia X7“.

„Bitėlando“ vartai atsivers liepos 2 d., šeštadienį, 16 val., o šventė tęsis iki pat vidurnakčio. „Bitėlando“ renginio vaizdo įrašas bus rodomas rugpjūčio 15 d. televizijos TV3 eteryje.

Praėjusiais metais „Bitėlandas“ pritraukė daugiau nei 30 tūkst. žmonių ir tapo didžiausiu vasaros renginiu paplūdimyje. Tradicinis „Bitėlando“ renginys „Bitės“ klientams rengiamas jau nuo 2003 metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(7)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: