„Samsung“ kartu su Davidu Beckhamu pristato Londono olimpinių žaidynių rėmimo kampaniją  (0)

Kompanija „Samsung Electronics“ – pasaulinė Londono olimpinių žaidynių partnerė – kartu su žaidynių ambasadoriumi Davidu Beckhamu pristatė 2012 m. olimpiados rėmimo kampaniją, kurią pradėjo Londone vykusio renginio metu. Viena iš kampanijos dalių – olimpinio deglo nešimo estafetės organizavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėdamas kampaniją Davidas Beckhamas pristatė Gabriellą Roseje – pirmąją „Samsung“ išrinktą olimpinės liepsnos nešėją. Aštuoniolikmetė sportininkė G.Roseje gimė viename iš Londono rajonų. „Samsung“ ypatingą dėmesį skyrė merginai dėl jos darbo su jaunuoliais iš žemesnių socialinių sluoksnių. „Gabriella – įspūdinga ir įkvepianti asmenybė, verta nešti olimpinę ugnį. Ji ne tik pasiekė puikių rezultatų, bet ir noriai padeda kitiems. Didžiuojuosi, kad galiu paskelbti ją pirmąja „Samsung“ olimpinio deglo nešėja“, – paklaustas apie būsimąją deglo estafetės dalyvę atsakė Davidas Beckhamas.

Rinkimų kampanijos tikslas – bendruomenių lyderiams visame pasaulyje suteikti galimybę sužibėti Londono 2012 m. olimpinių žaidynių deglo estafetėje ir taip pabrėžti, kad žaidynės skirtos kiekvienam.

G.Roseje, paprašyta pasidalinti savo mintimis sužinojus, kad taps viena iš deglo nešėjų, atsakė: „Esu labai sujaudinta, kad „Samsung“ ir Davidas Beckhamas pasirinko mane pirmąja 2012 m. žaidynių olimpinio deglo nešėja. Mano tikslas – padėti kitiems suprasti, kad gyvenime svarbu ne tai, kas tu esi, bet tai, kur eini. Nemanau, kad esu kitokia nei kas nors iš čia esančiųjų, bet tikiu, kad kiekvienas gali kitiems duoti kažką gero. Viliuosi, kad mano išrinkimas įkvėps kitus atkreipti dėmesį į tuos, kurie stengiasi pasiekti daugiau. Tokių žmonių rankose ir turėtų šviesti olimpinis deglas.“

„Gabriella įkvepia mus visus, – džiaugėsi „Samsung Electronics“ Sporto rinkodaros padalinio viceprezidentas Gyehyun Kwonas. – Prieš olimpiadą prasidedančios ir jos metu vyksiančios kampanijos „Kiekvieno iš mūsų olimpinės žaidynės“ tikslas – kuo daugiau žmonių įtraukti į didelį džiaugsmą skleidžiantį nepamirštamą pasaulinį reginį.“

Įvertindamas „Samsung“ indėlį, Sebas Coe, 2012 m. Londono olimpinių ir parolimpinių žaidynių organizacinio komiteto vadovas pabrėžė, kad „Samsung“ žaidynių deglo estafetės kampanija puikiai atitinka žaidynių koncepciją. Tikiuosi, kad Gabriellos skyrimas deglo nešėja įkvėps daugelį žmonių prisiminti tikrąsias olimpines vertybes.“

„Samsung“ taip pat pristato naująjį žaidynių logotipą. Ženklo, kuris naudojamas visos „Samsung“ olimpinės kampanijos metu, dizainą kūrė garsi menininkė Kate Moross. Jis simbolizuoja kompanijos kvietimą visiems įsitraukti į olimpines žaidynes ir jose sukurti šiltą atmosferą. Kompanija taip pat pristatė savo programą „Samsung“ mobilusis tyrinėtojas“, kuri kvies jaunatviškas ir kūrybingas asmenybes iš viso pasaulio dalintis žaidynių akimirkomis naudojant „Samsung“ išmaniąsias technologijas.

„Samsung Electronics“ olimpines žaidynes remia jau 25 metus, o nuo 1998 m. kompanija yra oficiali partnerė belaidžių komunikacijų srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: