Nauji HP staliniai kompiuteriai vartotojams – rafinuotas, solidus dizainas ir technologijos  (0)

HP pristatė naują vartotojams skirtą stalinių kompiuterių seriją, kurios modeliuose veikia naujausios technologijos, naudojamas modernus dizainas. Švarios linijos, švelnios formos ir kontrastingos medžiagos – naujo dizaino „Pavilion“ staliniai kompiuteriai dera prie šiandieninio vartotojo stiliaus ir pomėgių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Blizgi, juoda priekinė plokštė, uždėta ant metalinės konstrukcijos, suteikia gilumo įspūdį naujiems „bokštelio“ tipo kompiuterių korpusams, o stumdoma priekinė sienelė paslepia jungtis ir diskų įrenginius, kad bendra išvaizda būtų aptakesnė ir švaresnė. Tam tikrų modelių viršuje yra ir padėkliukas su USB 3.0 jungtimis, kad būtų patogu įkrauti išmaniuosius telefonus, skaitmeninius fotoaparatus ir MP3 grotuvus.

Vartotojai savo staliniuose kompiuteriuose nori matyti ir našumą bei galimybes jį didinti, ir dizainą, kuris tinka jiems bei dera prie jų aplinkos, – sakė HP vyriausias stalinių kompiuterių dizaino strategas Randallas Martinas. – Kuriant naujuosius HP kompiuterius pavyko nutiesti tiltą tarp patogaus funkcionalumo ir estetiškos išvaizdos.“

Universalus dizainas, galingos funkcijos

Patobulinto dizaino naujieji „HP Pavilion“ staliniai kompiuteriai vartotojams siūlomi su galingai procesoriais ir grafinėmis posistemėmis. Kai kurie jų modeliai taip pat papildyti inovatyviomis technologijomis „BeatsAudio“ ir „HP LinkUp“.

Muzikos mėgėjams tai patiks, nes su „BeatsAudio“, kurią sukūrė HP ir „Beats by Dr. Dre“, garsas yra atkuriamas taip, kaip jis buvo sumanytas kūrėjo. „HP LinkUp“ praverčia tiems, kurie gyvena ir dirba itin mobiliai – ši technologija leidžia vartotojams naudotis turiniu bei programomis, esančiomis nešiojamame kompiuteryje, su staliniu kompiuteriu išvengiant sudėtingos sinchronizacijos, maišaties su skirtingomis dokumentų ir failų versijomis.

Naudotis programomis ir redaguoti nešiojamame kompiuteryje esančius failus didesniame stalinio kompiuterio ekrane su normalaus dydžio klaviatūra yra gerokai patogiau.

HP Pavilion“ vartotojams skirtų stalinių kompiuterių šeimą sudaro tokios naujovės:

  • HP Pavilion p7“ serijos kompiuteriai, skirti kasdieniams, pagrindiniams darbams. „HP Pavilion p7“ kompiuteriuose yra didelės talpos diskiniai kaupikliai, kuriuose tilps daug nuotraukų, muzikos bei vaizdo įrašų. Integruotos grafinės posistemės pagerina vaizdo kokybę, o daugiakanalio erdvinio garso sistema siūlo galingą garsą.

  • HP Pavilion Slimline s5“ serijos kompiuteriai telpa net ir mažiausiose erdvėse. Būdami daugiau nei perpus mažesni už įprastus bokštelio tipo kompiuterius, jie gali būti sukomplektuoti taip, kad patenkins net reikliausio, daugybe programų vienu metu besinaudojančio vartotojo poreikius.

  • HP Pavilion HPE h8“ serijos modeliai yra patys galingiausi HP kompiuteriai, juose veikia „Intel Core i7“ procesoriai ir aukščiausio lygio „NVIDIA“ arba ATI grafinės posistemės. Prie šių kompiuterių galima prijungti ir iki trijų monitorių, kad darbas būtų produktyvesnis.

  • HP 2311x“ monitorius su nauja HDMI jungtimi. Sertifikuotas „Energy Star 5.0“ ir „EPEAT Silver“, naudojantis gyvsidabrio neturintį LED pašvietimą jis mažina poveikį aplinkai. Tai puikus priedas prie kiekvieno naujo „Pavilion“ stalinio kompiuterio.

Kainos
  • HP Pavilion h8“ serijos kompiuteriai kainuos apie 2400 litų.

  • HP Pavilion p7“ serijos kompiuteriai kainuos apie 1720 litų.

  • HP Pavilion Slimline s5“ serijos kompiuteriai kainuos apie 1380 litų.

  • HP 2311x“ monitorius kainuos apie 580 litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: