“Schwarzmüller“ pradėjo gaminti puspriekabes su slankiojančiomis grindimis  (0)

 Auganti konkurencija puspriekabių ir priekabų rinkoje skatina gamintojus ieškoti naujų sprendimų siekiant klientams pasiūlyti patrauklesnių produktų. Austrijos kompanija “Schwarzmüller“, jau daugiau nei 140 metų žinoma kaip patikima puspriekabių ir priekabų gamintoja, pradėjo pati gaminti ir montuoti į puspriekabes slankiojančias grindis, kurios vis dažniau naudojamos kaip alternatyva krovinių gabenimui žemės ir miškų ūkyje, bei atliekų perdirbimo srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks “Schwarzmüller“ inovacinis sprendimas priimtas norint panaudoti puspriekabes kuo efektyviau įvairiose srityse: transportuojant smulkius, birius krovinius, ritinius, krovinius paletėmis ir maišais. Puspriekabės su slankiojančiomis grindimis - tai moderni konstrukcija palengvinanti pakrovimo ir iškrovimo darbus. "Puspriekabių su slankiojančiomis grindimis paklausa yra išaugusi. Tokios konstrukcijos grindys puikiai tinka vežti atliekas, produktus skirtus perdirbimui ar tokias sunkiai transportuojamas medžiagas kaip durpes, pjuvenas. Sunkus, daug papildomų priemonių reikalaujantis darbas gali būti pagreitintas ir palengvintas naudojant būtent tokias slankiojančias grindis", - sakė “Schwarzmüller“ atstovo Lietuvoje ir Latvijoje UAB “Ligranta“ projektų vadovė Rima Pauliukonienė. Daug metų ši technologija buvo tobulinama norint pasiekti kuo aukštesnę kokybę. Visas slankiojančių grindų veikimo principas paremtas būtent taip, kaip pageidauja klientai: efektyviai, greitai ir saugiai pakrauti, transportuoti ir iškrauti krovinius. Grindis sudaro 21 hidrauliškai slankiojančios aliuminio profilio plokštės, kurios yra montuojamos viena šalia kitos be jokių tarpų ir juda 200 mm atkarpomis. Taip sumontuota slankiojančių grindų konstrukcija leidžia krovinį pakrauti ir iškrauti greičiau, pakrovėjui nereikia įvažiuoti į puspriekabės vidų, todėl iškrovimas gali būti atliekamas net ir sudėtingose vietovėse arba ant minkšto paviršiaus.

“Schwarzmüller“ gamintojas šiuo metu siūlo modelius su slankiojančiomis grindimis, kurių svoris - nuo 7 700 kg. Šio tipo puspriekabėse galima dar papildomai montuoti hidraulinį stogą ir aliuminio konstrukcijos stumdomą šoninę sieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: