Atsinaujinęs soc. portalas ys.lt tikisi mesti rimtą iššūkį "Facebook" projektui Lietuvoje  (0)

Nors šis socialinis portalas interneto erdvėje jau ne pirmi metai, visgi pasak projekto vadovo tai bus pirmieji rimtesni žingsniai siekiant įsitvirtinti tarp Lietuvos socialinių tinklų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak tinklapio įkūrejo lankytojų dėmesį turėtų patraukti tai, jog šio projekto ideja yra pakankamai unikali. Projekte galima ne tik dalintis įrašais tarp savo draugų, bet ir atskiroje miesto sienoje bendrauti, dalintis mintimis, skelbimais, renginiais bei kitais įrašais su savo miesto gyventojais. Pasak projekto savininko po atnaujinto dizaino projektas tapo kurkas aiškesnis bei patogesnis vartotojui. ,,Išplėstas įrašų atvaizdavimas leis itin patogiai Jums rasti norimus įrašus. Kaip ir anksčiau draugų sienoje bus galima dalintis: mintimis, muzikos įrašais, nuotraukomis taip pat rekomenduoti draugams naujausius filmus, žaidimus, renginius, knygas bei kurti apklausas“,- projekto privalumus vardijo projekto kūrėjas. Pasak yourspace.lt idėjos autoriaus konkuruoti su tokiu gigantu kaip ‚Facebook‘ nėra prasmės, svarbiausia išmokti prisitaikyti, ką ir bandoma daryti. Nors „draugų siena“ nebus pagrindinė kaip kad soc. portale facebook, tačiau projekto autorius tikisi, kad ir ji neliks užmiršta. ,,Visgi kiekvienas muzikos, knygos, filmų įrašas ant Jūsų draugų sienos bus atvaizduojamas ir Jūsų profilyje, tad tai leis Jūsų draugams Jus labiau pažinti,“ – tikino projekto savininkas. Pasak ys.lt tinklapio savininko privalumu laikoma ‚miesto siena‘, kurioje nariai įrašus dalinasi tarp pasirinkto miesto gyventojų. Sekti savo miesto naujienas, orus taps kurkas paprasčiau. Registruotas narys gali dalintis įrašais, chatinti netik savo, bet ir betkurioje pasirinktoje miesto sienoje. O norint susirasti pakeleivį Jums tereikės įvesti skelbimą į ys.lt ‚maršrutai‘ ir skelbimas atsiras ant Jūsų ir to miesto į kūrį važiuosite sienos. Ieškantiems darbo, bei įmonėms norinčios talpinti įrašus taip pat sukurta kategorija. Nepamirškime ir miesto albumų, kurių galite kurti kiek tik norite ir betkuriame mieste. Patogi privati bendravimo sistema, tarsi ‚chat‘ leis Jums patogiai kontaktuosi su draugais, bei užmegsti naujas pažintis. Pasak yourspace.lt projekto savininko artimiausiu metu projektas turėtų pasipildyti dar daugiau papildomų VIP funkcijų, leidžiančių nariams išsiskirti iš kitų. Visgi projekto autoriaus teigimu bus stengiamasi išvengti projekto supanašėjimu su pažinčių portalais.

Jau dabar visiems rekomenduojame išmėginti šį naują portalą, kurį galite pasiekti adresu http://www.ys.lt ( yourspace.lt)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: