Naujos žieminės padangos – rinkitės Padangos1.lt  ()

Trumpėjant dienoms krenta ir temperatūra lauke, o tai žada vis prastesnes oro sąlygas bei vis labiau nenuspėjamą kelių dangą. Dar nespėjame priprasti prie rudeninės aplinkos ir jau tenka susidurti su vakare susidarančiu plikledžiu, stipriomis liūtimis ir netgi sniegu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reiškia, kad jau pats pagalvoti, ar jums jau reikalingos naujos žieminės padangos?

Pažvelgus keletą dešimtmečių į praeitį galima pastebėti, kad labai daug prekių gauti nebuvo taip paprasta kaip šiandien – tarp jų ir padangų. Tačiau šiandien padangų pasirinkimas yra milžiniškas ir galintis patenkinti bet kurio vairuotojo poreikius. Norite didelių, žemo profilio padangų savo miesto visureigiui? O gal reikia grubesnio protektoriaus, kuris padės įveikti ir itin prastus kaimo kelius? Sužinosite ne tik kokias padangas išsirinkti, bet ir kur jas įsigyti apsimoka labiausiai.

Kodėl padangų gamintojas yra svarbus?

Europoje labai populiaru yra rinktis pigias, kinietiškas padangas. Vizualiai 20-40 eurų kainuojanti nauja žieminė padanga niekuo nesiskiria nuo 120 eurų kainuojančios Michelin ar Goodyear padangos. Tačiau skirtumai iškart pastebimi specialistų – per kietas padangos mišinys, nepatikimas protektoriaus raštas bei itin prasti bandymų rezultatai.

Visame pasaulyje pripažintų ir gerai žinomų padangų gamintojų produktai visada yra aukščiausios kokybės ir tai įrodo visi galimi faktoriai – jų gamybai skiriamos didžiulės lėšos, visi bandymai atliekami atkakliai ir atsakingai, o pačios įmonės sėkmingai gyvuoja jau kelis dešimtmečius, o kai kurios ir šimtmečius!

Pačios pigiausios žieminės padangos, kurių privalumas yra tik žema kaina, aukštos kokybės niekada ne garantuoja. Kai kurie gamintojai netgi stengiasi apeiti įvairius bandymus. Tačiau internete gausu mėgėjiškų vaizdo įrašų, kuriuose bandomos pigios ir brangios padangos įsibėgėjant, važiuojant posūkiuose ir, žinoma, stabdant – pigiausios padangos gali pasirodyti netgi dvigubai prasčiau!

Kaip įvertinti naujų padangų kokybę?

Pats greičiausias ir paprasčiausias būdas įvertinti padangų kokybę yra atsižvelgti į pasipriešinimo riedėjimui, sukibimo su šlapia danga bei triukšmo lygio žymėjimus. Pasipriešinimas riedėjimui gali būti vertinamas kaip ekonomija – kuo įvertinimas geresnis, tuo mažesnis bus pasipriešinimas ir, tuo pačiu, mažesnės degalų sąnaudos. Sekantis vertinimas – sukibimas su šlapia kelio danga. Kaip ir pirmasis vertinimas, sukibimas su šlapia kelio danga vertinamas nuo A iki G (A yra aukščiausias, o G yra žemiausias įvertinimai). Na o paskutinis iš šios lentelės yra triukšmo lygis – puikiai suprantate šio įvertinimo įtaką jūsų komfortui ir vairavimo malonumui.

Sekantis dalykas yra padangos atsparumas temperatūrai (žym. TEMPERATURE), sukibimas su šlapia kelio danga (žym. TRACTION) ir padangos dėvėjimosi lygis (žym. TREADWEAR). Pirmieji du faktoriai yra vertinami raidėmis A, B ir C. C, šiuo atveju, blogiausias. Na o padangos dėvėjimosi lygis yra žymimas skaičiais. Kuo skaičius didesnis, tuo ji lėčiau dėvisi ir ją ilgiau eksploatuosite.

Turbūt pastebėjote, kad sukibimas su šlapia kelio danga žymimas du kartus. Iš esmės, pirmas įvertinimas yra atliekamas atsižvelgiant į antrąjį, kadangi TEMPERATURE, TRACTION ir TREADWER įvertinimai yra žymimi ne ant kokių nors lipdukų, o ant padangos, todėl tai yra tikra gamintojo informacija.

Taigi, jeigu nesate tikri dėl perkamų padangų kokybės, visa anksčiau paminėta informacija yra vienas geriausių būdų įvertinti visą situaciją. Rekomenduojame pažvelgti, kaip įvertintos brangesnės ir pigesnės padangos, kad žinotumėte, į ką orientuotis ir ko tikėtis.

Dygliuotos ar įprastos žieminės padangos?

Jeigu svarstote apie dygliuotų padangų įsigijimą, visų pirmiausia, pagalvokite, ar jos tikrai jums būtinos? Taip, dygliuotos padangos yra ypatingai puikus pasirinkimas važiuojant ledu – bet tai vienintelis pliusas!

Dygliuotos padangos yra pats pavojingiausias pasirinkimas važinėjant sausu asfaltu. Taigi, jeigu gyvenate mieste, tada tie dygliai padangose gali tik sukelti papildomų problemų, nes keliai visada prižiūrimi tinkamai ir su ledu susidurti tenka labai retai. Negana to, reikės priprasti prie dyglių keliamo triukšmo.

Na o jeigu gyvenate užmiestyje ir dažnai važinėjate žvyrkeliais arba miško keliukais, tada taip – dygliuotos padangos tikrai atneš tik teigiamas emocijas.

Beje, visada galite įsigyti ir dygliuojamas padangas – jeigu prireiks dyglių, juos specialistai sumontuos!

Kodėl verta rinktis Padangos1.lt?

Jeigu jau planuojate įsigyti naujas žiemines padangas ir nežinote, kada reikia „prisiversti“ nuvykti į parduotuvę – kodėl gi neapsilankius internetinėje padangų parduotuvėje?

Padangos1.lt siūlo didelį padangų ir ratlankių pasirinkimą visiems automobilių tipams. Štai kodėl pirkti verta būtent čia:

  • Išsami informacija – apie visas padangas pateikiama išsami informacija. T.y., jums nereikės ieškoti internete greičio ir apkrovos indeksų lentelių bei įvairių palyginimų. Viskas vienoje vietoje.
  • Greitas pristatymas – padangos visoje Lietuvoje pristatomos vos per 1-2 darbo dienas. Nemokamai!
  • Gera kaina – Padangos1.lt parduotuvėje padangų kainos yra žemesnės nei įprastose parduotuvėse. O turint omeny, kad parduotuvėse pasirinkimas dažniausiai yra mažesnis ir kelionė iki jos taip pat jums kainuoja – pirkti internete apsimoka visokeriopai.
  • Suteikiama garantija – parduotuvėje siūlomi tik originalūs gamintojų produktai, todėl visiems jiems yra suteikiama atitinkama garantija. Taigi, susidūrus su problemomis, jums reikės tik susisiekti su mumis ir mes pasirūpinsime transportu bei aptarnavimu.
  • 14 dienų grąžinimo garantija – įsigijote netinkamas padangas? Esate nepatenkinti preke? O gal tiesiog norite pakeisti prekę kita? Paskambinkite arba parašykite mums ir viskuo pasirūpinsime!

Padangos yra pati svarbiausia jūsų saugumą užtikrinanti automobilio dalis, todėl tikrai norisi, kad jų kokybė būtų pati geriausia, o tipas – tinkamiausias ir jūsų vairavimo stiliui ir vairuojamo automobilio tipui.

Apsilankykite internetinėje parduotuvėje www.Padangos1.lt jau dabar, nes šiuo metu naujos žieminės padangos perkamos aktyviausiai!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: