Naujas „Canon“ objektyvas profesionalams - EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM  (0)

„Canon“ papildė plačiai pripažintą objektyvų seriją L nauju EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM teleobjektyvu. Šis objektyvas – itin populiaraus modelio EF 70–200 mm f/2,8L IS USM įpėdinis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM atitinka įprastas L serijos charakteristikas ir pasižymi optiniu tobulumu sudėtingiausiomis sąlygomis. Vidinė optinė objektyvo sistema buvo specialiai perdaryta, be to, atsižvelgiant į naudotojų poreikius padidintas patvarumas ir atsparumas aplinkos poveikiui. „Mūsų fotografai EF 70–200 mm f/2,8L IS USM naudoja daug metų. Židinio nuotolis ir sparti diafragma bei patikimas vaizdo stabilizatorius paverčia jį puikiu darbiniu arkliuku, kurį lengva rasti dažno profesionalaus fotografo krepšyje. Su dideliu susidomėjimu laukiame galimybės patirti, ką siūlys naujasis EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM“, - teigė „Reuters“ gamybos redaktorius Kevinas Coombsas.

Aukščiausia kokybė ir našumas

EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM pasižymi perprojektuota optine sistema, sudaryta iš 23 elementų, išdėstytų 19 grupių. Panaudotas puikiomis charakteristikomis pasižymintis fluorito elementas, sujungtas su ne mažiau kaip penkiais itin mažos dispersijos (UD) elementais: visa tai nepaprastai sumažina spalvines aberacijas visame mastelio keitimo diapazone ir leidžia išgauti didelio kontrasto vaizdus maksimalia raiška.

Didelės spartos automatinio fokusavimo sistema (AF) puikiai dera su neseniai pristatytų skaitmeninių veidrodinių fotoaparatų „EOS-1D Mark IV“ ir „EOS 7D“ galimybėmis. Naujasis modelis papildomai turi žiedinio tipo USM AF variklį, derantį su nauju didelės spartos procesoriumi ir optimizuotu AF algoritmu, taigi automatinis fokusavimas dabar ne tik spartesnis, bet ir tylesnis.

Sumažintas minimalus fokusavimo atstumas, dabar siekiantis 1,2 metro, ir patobulintas 0,21x didinimo koeficientas fotografams leis prie fotografuojamų objektų prieiti arčiau be būtinybės keisti objektyvus, tad šią savybę įvertins skubantys naujienų ir renginių fotografai.

Tobulesnis dizainas ir išskirtinis naudojimo paparastumas

Be vidinės konstrukcijos naujovių EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM pasižymi geresne išvaizda ir patogesniu valdymu. Saugant nuo atsitiktinio perjungimo galimybės sumažintas išorinių iškyšų ir jungiklių dydis. Perprojektuota ir išplatinta guminė fokusavimo rankenėlė su  smulkaus rašto grioveliais, taigi lengviau fokusuoti vaizdą rankiniu būdu.

Kadangi teleobjektyvas EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM priklauso L serijai, jis yra visiškai apsaugotas nuo aplinkos poveikio ir idealiai tinka naudoti bet kokiomis oro sąlygomis. Apsodas, fokusavimo režimo jungiklis ir fokusavimo žiedas pasižymi visiškai dulkėms ir vandens purslams atsparia konstrukcija, kuri kartu su hermetiškais EOS korpusais neleidžia į įrangos vidų prasiskverbti dulkėms bei vandeniui. Teleobjektyvas suprojektuotas taip, kad lengvai atlaikytų intensyvaus kasdienio naudojimo iššūkius – jis yra itin patvarus ir patikimas profesionalių fotografų partneris.

Aukštos kokybės L serijos priedai

EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM modelis parduodamas su keliais priedais – naujuoju ET-87 objektyvo gaubtu ir žiedinio tipo trikojo žiedu B (W). Be to, kaip standartinė įranga siūlomas visiškai naujas objektyvo dėklas LZ1326, leidžiantis lengvai keisti objektyvą kai svarbi kiekviena sekundė. Dėl suderinamumo su įvairiais pasirinktiniais „Canon“ priedais naudotojai gali EF 70–200 mm f/2,8L IS II USM modelį sujungti su objektyvo ilgintuvais EF 1,4x II ir EF 2x II, ilginamaisiais vamzdžiais EF 12 II ir EF 25 II, taip pat naudoti su 77 mm filtrais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: