LG Electronics. Naujieji LG Full HD SMART monitoriai nevargins akių  (0)

Verslo sprendimų lyderis „LG Electronics“ (LG) praneša apie naujosios monitorių serijos W53 SMART prekybos pradžią. Monitoriuose pritaikyta SMART technologija leidžia užtikrinti aukščiausią vaizdo kokybę bei žymiai sumažina akių nuovargį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Monitoriuose esanti automatinio ryškumo funkcija leidžia monitoriui pačiam nustatyti vaizdo ryškumą ir kitus parametrus pagal kambario apšvietimą ir monitoriuje rodomą turinį. Šiuos nustatymus LG sukūrė pagal unifikuotą spindėjimo indeksą (unified glare rating, UGR), kurį rekomendavo Tarptautinė Iliuminacijos Komisija (International Commission on Illumination), norėdama užtikrinti patogų vaizdo žiūrėjimą.

„LG atliko plataus masto mokslinius tyrimus Europoje ir Azijoje, kurių metu nustatyta, kad didžiausias nepatogumas monitoriais besinaudojantiems žmonėms yra akių nuovargis, kurį sukelia per ryškus arba per tamsus vaizdas“, - sakė B.B. Hwangas, „LG Electronics Business Solutions Company“ prezidentas. „LG W53 SMART monitoriai turi aukščiausios klasės funkcijas, optimizuojančias vaizdo ryškumą ir mažinančias akių nuovargį. Be to, dėl mažesnio apšvietimo intensyvumo, šie monitoriai vartoja gerokai mažiau elektros energijos.

Kita svarbi W53 serijos SMART funkcija yra kino režimas „Cinema Mode“. Funkcija yra ypač naudinga žiūrint vaizdo medžiagą internete, nes neleidžia blaškyti jūsų dėmesio. Kino režimas tiesiog užtamsina viską, išskyrus žiūrimą vaizdo filmą – taip žiūrovas geriau susikoncentruoja į norimo vaizdo peržiūrą ir nepastebi jį erzinančios reklamos. Šiuose monitoriuose taip pat yra įrengti laikmačiai, primenantys vartotojui, kiek laiko jis dirba prie kompiuterio bei parodantys, kada reikia padaryti pertraukėlę. Priminimai gali būti nustatomi įvairiai – vieną kartą per valandą ar kitais laiko intervalais. Priminimus, kaip ir kitas funkcijas, monitoriuje nustatyti yra labai paprasta.

Norint išvengti dėmesio blaškymo, W53 esantis artumo sensorius nustato rankos priartėjimą prie ekrano ir aktyvuoja šviesas ant monitoriaus mygtukų. Taip jūs paprastai rasite visus reikiamus mygtukus. Atitraukus ranką švieselės dingsta, taip suteikdamos monitoriui glotnesnį paviršių.

„Kasdieniniame gyvenime į ekranus žiūrime visur – jie yra prieš mūsų akis, kai naudojame kompiuterį darbe ar namie, mobiliuosiuose telefonuose, nešiojamuose grotuvuose, GPS sistemose ar skaitmeninėse kamerose“, - pabrėžė B.B Hwangas. „LG tyrėjai išplėtojo SMART technologijas, leidžiančias sumažinti akių nuovargį, kurį sukelia ilgas žiūrėjimas į ekranus“.

LG W53 SMART monitorius galima įsigyti nuo 18,5 iki 27 colių dydžio. Didesni nei 21,5 colių monitoriai turi 1920 x 1080p Full HD raišką ir palaiko 16:9 vaizdo santykį, todėl puikiai tinka Full HD filmų peržiūrai ir žaidimams žaisti. Šie monitoriai taip pat turi iki 50,000:1 skaitmeninio tobulo kontrasto santykį bei pasižymi 2 ms atsako laiku.

LG W53 SMART monitorius didžiausiose pasaulio šalių rinkose (JAV, Europa, Azija, Vidurio Azija ir Afrika, Pietų Amerika ir NVS šalys) galima įsigyti nuo šių metų balandžio mėnesio.

Apie LG Electronics, Inc

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) yra pasaulinis technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungia laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, audio ir video prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra Globalus Formulės 1 Partneris™ ir Formulės 1 Technologijų Partneris™. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: