Parodoje „Infobalt“ pristatytas naujas namų roboto modelis  (0)

Gegužės 19- 22 dienomis Vilniuje vykusioje parodoje „Infobalt 2009” vieno didžiausių pasaulyje namų robotų gamintojo „iRobot“ atstovai Lietuvoje, lankytojams pristatė naują roboto- siurblio modelį „Roomba 580”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Labai džiaugiamės, kad namų robotai sparčiai įsitvirtina ne tik pasaulyje, tačiau atranda savo nišą ir Lietuvoje. Iš parodos lankytojų srauto mūsų stende galima spręsti, kad namų robotai lietuviams tampa vis įdomesni. Šiemet parodoje pristatėme keletą populiariausių robotų- siurblių modelių bei ypatingą dėmesį skyrėme naujausiam, tik ką Lietuvą pasiekusiam „Roomba 580” modeliui”- sakė „iRobot“ atstovas Lietuvoje Paulius Dubickas.

Naujausias namų roboto- siurblio modelis „Roomba 580” yra grindų valymo robotas, galintis išvalyti tiek kiliminę dangą, tiek ir kietą paviršių. Užprogramuotas prietaisas veikia savarankiškai, žmogus nedalyvauja roboto darbo procese. Robotas- siurblys nėra prijungtas prie elektros tinklo– su įkrautu akumuliatoriumi jis veikia net iki 2 valandų, o baigęs darbą grįžta į krovimosi bazę iki kito darbo grafike užprogramuoto valymo laiko. Dėl integruotų jutiklių, infraraudonųjų spindulių pagalba- robotas „Roomba 580” orientuojasi valomoje patalpoje.

„Mūsų naujai pristatomas namų robotas „Roomba 580” nuo savo pirmtako „Roomba 560” modelio išsiskiria patobulinta konstrukcija: patobulinti šoninis ir pagrindinis šepeteliai, modelyje integruoti visi iki šiol išrasti patobulinimai, įtakojantys ilgaamžiškumą ir valymo kokybę. Dėl papildomo virtualaus švyturėlio galima efektyviau paskirstyti roboto valomą plotą. Modelis „Roomba 580” taip pat turi ir nuotolinio valdymo pultą, dėl kurio užprogramuoti robotą yra dar paprasčiau ir patogiau. Įsigijantiems šį modelį dovanojamas ir papildomas valymo šepetėlių komplektas pakeitimui“ – apie naująjį modelį pasakojo „iRobot“ atstovas Paulius Dubickas.

Apie „iRobot“:

„iRobot“- pasaulyje lyderiaujantis namų robotų gamintojas. Šiuo metu atstovauja populiariausią pasaulyje namų robotą „Roomba“ ir turi atstovybes daugelyje pasaulio šalių. Oficialus „iRobot“ atstovas Baltijos šalyse- „Terra Virtualla“, užsiimantis didmenine prekyba, garantinio ir pogarantinio serviso aptarnavimu Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje.

Daugiau apie „iRobot“ produkciją: www.irobot.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: