Telecentro belaidį internetą MEZON pradėjo platinti „Topo centras“  (0)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su vienu didžiausių buitinės technikos ir IT įrangos mažmeninės prekybos tinklų – UAB „Topo centru“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

4G interneto MEZON paslaugas jau galima užsisakyti ne tik Telecentro įkurtuose salonuose, bet ir partnerio prekybos vietose. Pasak Telecentro komercijos direktoriaus Egidijaus Ropės, šis bendradarbiavimas sustiprins MEZON pozicijas rinkoje, o pati paslauga taps dar labiau prieinama vartotojams. „Sparčiai diegiant WiMAX ryšio tinklą ir vis plačiau teikiant 4G interneto MEZON paslaugas, atsirado natūralus poreikis ieškoti partnerių, turinčių plačius prekybos tinklus. Mes tikimės efektyvaus bendradarbiavimo su „Topo centru“ pristatant ir parduodant vartotojams naujos kartos belaidžio interneto paslaugas kuo didesnėje Lietuvos teritorijoje", – teigia Egidijus Ropė. Pasak jo, Lietuvoje žinoma bendrovė „Topo centras“ partneriu pasirinkta taip pat dėl lankstaus požiūrio į bendradarbiavimą bei galimybių klientams pasiūlyti naujų patrauklių sprendimų – „Topo centro“ tinklo parduotuvėse MEZON internetą bus galima užsisakyti itin patraukliomis kainomis, klientams čia bus teikiami įvairūs kompleksiniai pasiūlymai.

„Bendradarbiavimo pradžios proga „Topo centro“ parduotuvėse planą „Nevaržyk“ trejiems metams užsisakę nauji klientai iki spalio pabaigos už internetą MEZON mokės tik 24 litus per mėnesį“, – informuoja Egidijus Ropė. Jis primena, kad „Nevaržyk“ plano vartotojai siunčiasi neribojamą kiekį duomenų, todėl šis planas ypač tinka tiems, kurie jau įpratę žiūrėti filmus ar klausytis geros muzikos nevaržomai, keistis nuotraukomis su draugais ar kolegomis arba tiesiog nenori skaičiuoti, kiek duomenų išnaudojo.

Bendri pardavimai jau vykdomi 14-oje „Topo centro“ prekybos taškų: Vilniuje – Švitrigailos g. 11e, Ukmergės g. 240,  Ukmergės g. 369, Žirmūnų g. 64, Ozo g. 18, Kaune – Savanorių g. 206a ir Islandijos pl. 32, Šiauliuose – Pramonės g. 6, Tilžės g. 109, Panevėžyje – Savitiškio g. 6, Klaipėdos g. 143A, Basanavičiaus g. 3, Utenoje – J.Basanavičiaus g. 51, Tauragėje – Dariaus ir Girėno g. 9.

„Pažangiausia ryšio technologija paremtas judrusis internetas MEZON tampa prieinamu vis didesnėje Lietuvos teritorijoje, o savo charakteristikomis yra pranašesnis už panašias tiek mobiliojo, tiek ir laidinio interneto paslaugas, todėl ir ateityje sieksime MEZON paslaugas pateikti kuo geresnėmis sąlygomis“, – tikina Egidijus Ropė.

4G internetas MEZON jau veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, pajūrio kurortuose Palangoje, Nidoje ir Šventojoje, taip pat Tauragėje, Utenoje, Alytuje. Pagal numatytą ryšio tinklo plėtrą jau kitų metų pabaigoje jis bus prieinamas maždaug 93 proc. miestiečių ir apie 63 proc. visų šalies gyventojų.

Paslaugas išbandyti ir užsisakyti taip pat galima specializuotuose MEZON salonuose: Vilniuje – Sausio 13-osios g. 10, Goštauto g. 4, „Akropolio“ ir „Panoramos“ prekybos centruose, Kaune – Vaižganto g. 13 ir prekybos centre „Savas“, Panevėžyje – Topolių g. 15 ir prekybos centre „Babilonas“, Šiauliuose ir Klaipėdoje – prekybos centruose „Akropolis“, Utenoje – prekybos centre „Senukai“, J. Basanavičiaus g. 52. Itin patogus būdas tapti MEZON vartotoju – pasirašyti sutartį elektroniniu parašu interneto svetainėje www.mezon.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)