Telecentro belaidį 4G internetą MEZON jau galima užsisakyti „Gera kaina LT“ ir „Be ON“ salonuose  (0)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pradėjo bendradarbiauti su UAB „Gera kaina LT“, valdančia to paties pavadinimo ir prekės ženklo „Be ON“ parduotuves. IT įranga prekiaujančios bendrovės tinkle jau platinamos naujos kartos – 4G interneto MEZON paslaugos, kurios siūlomos įsigyti derinant jas su kitais IT produktais ir taikant įvairias nuolaidas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pažangiausios technologijos internetą MEZON galima užsisakyti „Gera kaina LT“ parduotuvėje Vilniuje ir penkiose „Be ON“ parduotuvėse, esančiose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje  ir Šiauliuose. „Gera kaina LT“ tapo antrąja bendrove, su kuria Telecentras susitarė dėl 4G interneto MEZON platinimo per kitoms įmonėms priklausančius prekybos taškus. Sparčiausio belaidžio interneto paslaugas klientai užsisako ir UAB „Topo centro“ prekybos taškuose, be to, veikia 11 specializuotų MEZON prekybos salonų“, – sako Egidijus Ropė, Telecentro komercijos direktorius.

Pasak jo, bendras MEZON prekybos salonų ir atstovybių, kuriose galima užsisakyti 4G interneto paslaugas ir įsigyti aukštos kokybės IT įrangos, skaičius išaugo iki 32-jų, o ateityje MEZON prekybos taškų tinklas dar padidės. Komercijos direktorius pabrėžia, kad bendradarbiavimas su partneriais ne tik praplečia pasiūlymų klientams spektrą, bet ir suteikia jiems finansinės naudos. „Šiuo metu bendrovės „Gera kaina LT“ salonuose perkantys nešiojamąjį kompiuterį „HP ProBook 4510s“ ir kartu užsisakantys 4G interneto MEZON paslaugas klientai sutaupo net 700 litų. Be to, ir kompiuterį, ir MEZON interneto USB modemą galima įsigyti išsimokėtinai“, – pasakoja Egidijus Ropė. Jis teigia, kad nauji MEZON interneto vartotojai sutaupo ne tik mažiau mokėdami už kompiuterį, bet ir dėl to, kad Telecentras yra parengęs daug specialių pasiūlymų ir vykdo įvairias akcijas. Iki 10 Mb/s spartos belaidžiu MEZON internetu galima naudotis mokant nuo 1 lito per mėnesį, net nepasirašius jokių terminuotų sutarčių.

4G internetas MEZON šiuo metu veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, pajūrio kurortuose Palangoje, Nidoje ir Šventojoje, taip pat Tauragėje, Utenoje, Alytuje. Belaidžio interneto MEZON paslaugas užsisakyti galima šiuose „Gera kaina LT“ ir „Be ON“ salonuose: Vilniuje – Pylimo g. 49, prekybos centre „Akropolis“, Kaune – Savanorių pr. 214, Klaipėdoje – Sausio 15-osios g. 8/17, Šiauliuose prekybos centre „Akropolis“ ir „Be ON“ verslo skyriuje Savanorių pr. 1, Vilniuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)