LG demonstruos buities įrangos inovacijas IFA 2009 parodoje  (0)

Buities įrangos inovatorė ir lyderė kompanija „LG Electronics“ (LG) IFA 2009 parodoje, vyksiančioje rugsėjo 4-9 dienomis Berlyne, pristatys naujausius savo produktus namams. Naudodama šūkį „Atnaujink savo ir savo šeimos gyvenimą“, kompanija pademonstruos, kaip savo inovatyviais ir funkcionaliais gaminiais pagerina vartotojų kasdienybę. IFA 2009 parodoje pirmą kartą viešai bus pademonstruota 11 kilogramų įkrovos skalbyklė, telpanti į standartinius 24 colių korpuso matmenis ir efektyviai skalbianti bet kokį skalbinių kiekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes tiriame vartotojų gyvenseną ir atsižvelgiame į jų poreikius kurdami savo produktus, – tvirtino „LG Electronics Home Appliance Company“ prezidentas ir vykdantysis direktorius Young-ha Lee. – Neseniai teko išgirsti klientai skundus, jog jiems tenka praleisti daug laiko skalbiant šeimos skalbinius. IFA 2009 parodoje mes demonstruosime vieną sprendimą, kuris palengvins šių vartotojų gyvenimą“. Tarp pagrindinių LG buities įrangos naujovių parodoje – inovatyvios ir stilingos skalbyklės, šaldytuvai, vakuuminiai dulkių siurbliai, viryklės, integruojama technika ir indaplovės. Greta naujų produktų, LG pristatys ir pažangias savo technologijas, kurios integruotos į įtaisus, tarp jų – linijinio kompresoriaus („Linear Compressor“), „Inverter Direct Drive“ ir dulkių kompresavimo sistemas. IFA 2009 suteikia unikalias galimybes pasidomėti, kaip LG naujovės gali pagerinti kasdienį gyvenimą. LG stendas (1.1 salėje) bus sudarytas iš trijų zonų, kurios bus paskirtos efektyvumo, patogumo ir ekologijos demonstracijoms.

Pagrindinės LG buities įrangos naujovės IFA 2009:

Skalbyklės

Vartotojai nusipelnė daugiau laiko skirti sau ir savo šeimoms, o 11 kg įkrovos LG skalbyklė padeda sutaupyti laiko.

IFA 2009 parodoje LG pademonstruos naujausias skalbykles, kurių skalbinių įkrova gali siekti 11 kilogramų. Standartinis 24 colių korpusas daro šią skalbyklę itin tinkamą mažoms patalpoms, o dėl didelio būgno drabužiai mažiau glamžomi. Su „Inverter Direct Drive“ technologija naujosios LG skalbyklės yra vienos ekologiškiausių ir patvariausių skalbyklių rinkoje šiandien.

Sukurtos taip, kad būtų itin efektyvios, jos pasižymi mažiausiu triukšmingumu, vibracija ir energijos suvartojimu. Šiose skalbyklėse išnaudojamas visa vidinė erdvė, kai panaudojamas 78 litrų tūrio būgnas, kuris yra maždaug 20 litrų didesnis, nei įprastų 7 kg įkovos skalbyklių. Naujųjų skalbyklių vibracijos lygis sumažintas iki 30pm, triukšmo – iki 54 decibelų, kai naudojamas įprastas režimas ir būgnas sukasi 1400 apsisukimų per minutę greičiu, bei 52 dB, naudojant tylaus skalbimo režimą. Tai gerokai tyliau, nei įprastas pokalbis, kurio garsumo lygis vidutiniškai siekia 60-70 dB. Dar daugiau, „Inverter Direct Drive“ technologija sumažina iššvaistomos energijos kiekį, todėl šios skalbyklės suvartoja 20 proc. mažiau elektros palyginus su kitomis A reitingą turinčiomis skalbyklėmis.

Šaldytuvai

Didesnis šaldytuvas nereiškia didesnių sąskaitų už elektrą.

LG pademonstruos platų asortimentą šaldytuvų ir kitų šaldymo įrenginių, tarp jų – dvidurių, su šaldikliais viršuje ir apačioje. Naujausioje gaminių kartoje buvo integruotos novatoriškos LG šaldytuvų technologijos, tokios kaip linijinio kompresoriais, „VitaLight“ ir „Green Ion Door Cooling“.

Šįmet LG pristatys naują dvidurį šaldytuvą, kuris išsiskiria savo didžiule 617 litrų talpa ir itin mažomis elektros energijos sąnaudomis. Nepaisant savo talpos, šio šaldytuvo gylis nesiskiria nuo standartinio dydžio šaldytuvo. Inovatyvi linijinio kompresoriaus technologija energijos sąnaudas sumažina maždaug 20 proc., palyginus su įprastu kompresoriumi. O juodas, šlifuoto nerūdijančio plieno paviršius bei baltas diodinis ekranas šį šaldytuvą daro ne tik funkciniu namų įrenginiu, bet prideda stiliaus ir unikalumo virtuvei.

Viryklės

Su naujausiomis LG orkaitėmis, naudojančiomis šviesos bangas, šeimininkai galės tapti vyriausiais namų virėjais.

IFA 2009 parodoje LG pademonstruos naujausia savo garinę „SolarCUBE“ orkaitę, kurios naudojama šviesos bangų technologija leis efektyviau pagaminti skanius patiekalus namuose. Garo funkcija suskaido mažiau maistingų medžiagų, tokių kaip vitaminas C ir sumažina riebumą bei natrio kiekį maiste, paversdama jį skanesniu ir maistingesniu. Naujoji orkaitė itin taupiai vartoja elektros energiją, o jos stilingas dizainas tiks bet kuriai virtuvei.

Greta „SolarCUBE“, parodoje bus demonstruojama „DuoChef“ – pirmoji pasaulyje konvekcinė mikrobangų krosnelė su dviem ventiliatoriais ir picos griliumi.

Vakuuminiai dulkių siurbliai

Dulkių siurbimas nereikalaus daug pastangų.

Tarp reikšmingiausių LG eksponatų IFA 2009 – naujas „Kompressor“ siurblys be maišelių ir su inovatyvia LG garo funkcija bei „Sani Punch“ antgaliu.

Pasaulyje išgarsėjusi LG garo technologija siūlo siurbimo bei valymo funkcijas ir tai padeda taupyti laiką, tuo pačiu užtikrinant gerą valymą. „Sani Punch“ antgalis yra sukurtas specialiai audeklams ir pagerina dulkių erkučių bei alergenų pašalinimą iš čiužinių, užtiesalų. Antgalis aprūpintas strypeliu, kuris vibruoja daugiau nei 3000 kartų per minutę dažniu ir tokiu būdu sumažina erkučių kiekį ant audeklo bei padeda išsiurbti dulkes iš po paviršiaus. LG sumažino antgalio pasipriešinimą 75 proc., palyginti su įprastais antgaliais, todėl šis antgalis lengvai slys valomais paviršiais.

Naujajame siurblyje naudojama dulkių kompresavimo technologija, kuri yra itin efektyvi. „Kompressor“ suspaudžia dulkes į kompaktišką gabalą, sumažindamas alergenų kiekį ore, o siurblio išvalymas tampa itin lengvas ir greitas. Be to, „Kompressor“ siurblio nereikia tuštinti taip dažnai, kaip standartinio siurblio, kadangi suspaustos dulkės užima mažiau vietos. Tai puikus sprendimas švaresniam ir sveikesniam gyvenimui.

IFA 2009 parodoje, LG pademonstruos ir naujausią autonominį dulkių siurblį „Roboking“.

Integruojama įranga

Suteikite stiliaus bet kuriems namams.

Integruojama LG virtuvės įranga sukuria dar patogesnę ir efektyvesnę virtuvės aplinką, nes atskiri įtaisai yra sukombinuojami į gerai suderintą paketą, kurį paprasta naudoti. LG tiekia įvairius orkaičių, kaitlenčių, gartraukių, šaldytuvų, indaplovių ir mikrobangų krosnelių modelius.

IFA 2009 parodoje LG pademonstruos menišką, gėlėmis puošto dizainą, skirtą integruojamai įrangai. Be to, bus pristatyta stilingas integruojamas dviduris šaldytuvas, visiškai padengtas nerūdijančio plieno danga. Šis šaldytuvas – aukštos klasės priedas bet kuriai virtuvei, suteikiantis daugiau erdvės maisto produktams, nes dėl duryse montuojamo ledukų aparato, jo viduje atsirado vietos dviems papildomoms lentynoms. LG linijinis kompresorius taip pat padeda taupiau vartoti elektros energiją, o „Opti Temp Zone“ leidžia maistui ilgiau išlikti šviežiam.

Indaplovės

Naujoji LG indaplovė privers visus konkuruoti dėl galimybės sutvarkyti indus.

Naujoji LG indaplovė yra didesnės talpos, jos našumas reguliuojamas dinamiškai. „Direct Drive“ sistema padidina talpyklos aukštį ir tai leidžia joje plauti didesnes lėkštes. Plovimo režimas veikia itin tyliai – skleidžiamas vos 43 debicelų garsas.

Ši indaplovė taip pat turi ir kitų privalumų – higienos bei ekologijos funkcijų Joje įmontuota ultravioletinių spindulių lempa apsaugo nuo bakterijų augimo ir po plovimo pašalina 99 proc. jų. Ji taip pat leidžia higieniškai indus po plovimo laikyti indaplovėje dar iki 4 valandų.

LG planuoja surengti spaudos konferenciją rugsėjo 2 dieną, 16:00, likus dviems dienoms iki oficialaus IFA 2009 atidarymo. Renginyje spaudai bus pateikta informacija apie LG buities įrangos verslą, pagrindinius produktus ir naujausius gaminius. LG pristatys naują ir ekologišką 11 kg įkrovos skalbyklę ir pademonstruos, kaip LG gaminiai veikia realiai, kad auditorija galėtų įsitikinti novatoriškų LG technologijų nauda. Užkandžiai, paruošti visiems stebint naująja garine šviesos bangų orkaite bus patiekti ir bus pademonstruota, kaip LG siurblys su „Sani Punch“ gali kovoti su dulkių erkutėmis lovose.

IFA paroda yra rengiama Berlyne, Vokietijoje. Ji veiks nuo rugsėjo 4 iki 9 dienos. Tai viena didžiausių pasaulyje elektronikos vartotojams parodų, kuri pernai subūrė 1212 prekės ženklų ir sulaukė maždaug 222,78 tūkst. lankytojų.

Apie „LG Electronics, Inc.“

„LG Electronics, Inc.“ (KSE: 066570.KS) yra pasaulinė lyderė technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungia laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, garso ir vaizdo prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra pasaulinis „Formulės 1“ partneris ir „Formulės 1“ technologijų partneris. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt.

Apie „LG Electronics Home Appliance Company“

„LG Electronics Home Appliance Company“ yra buities įrangos pramonės inovatorė, kurianti sveikesnius ir ekologiškesnius gaminius, sujungianti pažangias technologijas ir madingą dizainą bei siūlanti visapusius sprendimus, skirtus pagerinti kasdienį gyvenimą. LG gaminiai – šaldytuvai, indaplovės, skalbyklės, viryklės, vakuuminiai siurbliai ir įmontuojama įranga yra sukurti taip, kad patenkintų vartotojų visame pasaulyje lūkesčius. LG novatoriškos technologijos ir patogios funkcijos, tokios kaip pirmasis pasaulyje interaktyvus šaldytuvas, garinė skalbyklė bei orkaitės ir mikrobangų krosnelės kombainas sukuria naujas tendencijas buities įrangos pramonėje ir padeda įtvirtinti LG, kaip pasaulinę lyderę. www.lge.lt.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: