Naujus, nedidelius „Sony Bravia S57“ televizorius bus patogu pernešti ir pastatyti bet kuriame kambaryje  (1)

„Sony“ pristatė „Bravia S57“ serijos stilingo dizaino televizorių su 19 colių įstrižainės ekranu. Jis puikiai įsikomponuos miegamajame, virtuvėje ar bet kuriame kitame kambaryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis televizorius sveria tik 5,4 kg*, jame įmontuota nuimama rankena nešimui ir stovelis. Televizorių galima nesunkiai pernešti iš vieno kambario į kitą, pakabinti ant sienos ir sutaupyti vietos namuose. Arba tiesiog turėti dar vieną televizorių savo jaukiame kampe, kuriame visada gali pažiūrėti mėgstamiausias laidas, kurių nežiūri kiti šeimos nariai. Kompaktiškumas nėra vienintelė šio modelio savybė, leidžianti sumažinti daiktų kiekį namuose. „Bravia S57“ įmontuotas apšviestas laikrodis, integruotas skaitmeninės TV imtuvas. „Sony“ pasiryžusi savo gaminiuose tobulai suderinti stilių ir našumą, bei galimybes. Naujasis „Bravia S57“ yra puikus šių pastangų rezultatas. Tai stilingas bet kurio miegamojo, virtuvės ar kito kambario priedas. Pagaminome jį taip, kad būtų lengva pernešti iš vienos vietos į kitą. Be to, jis pasižymi puikiomis galimybėmis, o jo vaizdo kokybė prilygsta didesniems „Bravia“ televizoriams“, – teigė „Sony Baltic“ marketingo koordinatorė Silvija Zeibote.

Mėgaukitės nuotraukomis, filmais ir muzika su savo draugais

Integruota USB 2.0 ir dvi HDMI jungtys praplečia „Bravia S57“ galimybes – įjungus „Cyber-shot“ skaitmeninį fotoaparatą arba USB atmintuką su nuotraukomis, jas galima patogiai žiūrėti dideliame ekrane „HD“ raiška. Pasirinkus nuotraukų peržiūros režimą („Photo Mode“), televizoriaus ekranas bus automatiškai suderintas taip, kad jame nuotraukos atrodytų puikiai.

Prijungus „VAIO“ nešiojamąjį kompiuterį ar „Walkman“ ausinuką, galima mėgautis muzika ar net peržiūrėti skaitmeniniuose muzikos albumuose esančius vaizdus.

Puiki vaizdo kokybė 

„Bravia S57“ televizoriuje veikia technologijos, naudojamos ir dideliuose „Bravia“ televizoriuose, todėl vaizdas ekrane yra išties aukštos kokybės.

„Bravia Engine 2“ ir iki 8000:1 lygį siekiantis dinaminis kontrastas pasirūpina, kad būtų ryškiai matomos visos detalės ir vaizdas būtų gilus. „Live Colour“ išryškina subtiliausius atspalvius ir natūralias spalvas. „24p True Cinema“ užtikrina, kad filmai ekrane atrodys taip, kaip sumanė režisierius, filmuodamas juos tikrąja 24 kadrų per sekundę sparta.

Pasinaudojant rodomos scenos tipo nustatymo funkcija („Scene Select“), galima greitai optimizuoti vaizdą ir garsą. Pavyzdžiui, pasirinkus sporto režimą, „Bravia S57“ televizorius automatiškai sureguliuos televizorių taip, kad jūs pasijusite tarsi būtumėte stadione ar arenoje. Analogiškai galima pasirinkti kino, nuotraukų ir žaidimų režimus.

Naudojant energijos taupymo režimus, galima sumažinti sąskaitas už elektrą. Tokios funkcijos, kaip energijos taupymas bei „Idle TV“ perjungia televizorių į budėjimo režimą, jeigu pasirinktą laikotarpį žiūrovas būna neaktyvus, pavyzdžiui, žiūrėdamas filmą vėlai vakare užmiega. „BRAVIA S57“ televizorius Lietuvoje pasirodys 2009 m. spalio viduryje. Orientacinė mažmeninė kaina - 1600 LTL. * -  5,8 kilogramai su stoveliu.


„BRAVIA S57“ techninės savybės

 

 

S5700/S5710/

Ekrano įstrižainė (coliais)

19

Ekrano raiška

1366 x 768

BRAVIA „Engine“

BE 2

„Live Colour“

Yra

„24p True Cinema“

Yra

Integruotas skaitmeninis imtuvas

MPEG4 AVC-HD1, DVB-T,
DVB-C2

HDMI jungtys

2

„BRAVIA Sync“

Nėra

„USB Photo viewer“/Muzikos grotuvas

Yra/Yra

SCART jungtis

2

„HD15“ AK grafinė jungtis

1

Apšviečiamas laikrodis

Yra

Garso išvestis

2x5W

Tvirtinimas prie sienos

Taip

Spalva

Blizganti balta su spalvotas kraštais

 

1 Ten, kur veikia „DVB-T/DVB-C“ signalas

2 Jei operatorius teikia šią paslaugą



Apie „Sony“

„Sony“ visame pasaulyje siūlo ir parduoda vaizdo ir garso aparatūrą, informacinėms technologijoms ir komunikacijoms skirtus gaminius plataus vartojimo ir profesionalių prekių rinkoms. „Sony“ yra labiausiai žinoma dėl skystųjų kristalų HD televizoriaus BRAVIA, „Cyber-shot“ skaitmeninių fotoaparatų, „Handycam“ kamerų ir „Walkman“ MP3 grotuvų, VAIO asmeninių kompiuterių, profesionalios HD transliavimo įrangos gamybos. „Sony“ yra viena iš pasaulinių skaitmeninių pramogų rinkos lyderių, savo produkcija apjungianti muzikinę, pramogų ir žaidimų pramonę. Kompanijoje visame pasaulyje dirba apie 170 000 darbuotojų.

Iki 2012 m. „Sony“ yra oficiali ilgalaikė UEFA čempionų lygos rėmėja, iki 2014 m. – oficiali FIFA partnerė ir pasaulinė 2010 ir 2014 m. FIFA „World Cup“ rėmėja.

„Sony“, “Walkman”, “VAIO” „Cyber-shot“, “BRAVIA” ir “XDCAM” yra registruoti „Sony Corporation” prekių ženklai. Visi kiti registruoti prekių ženklai priklauso jų teisėtiems savininkams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: