Nauji „Sony“ „Blu-ray“ leistuvai su „Wi-Fi“ belaidžiu ryšiu lengvai integruosis į namų tinklą  (0)

Šiandien „Sony“ pristatė naujausius „Blu-ray“ leistuvus – „BDP-S560“ ir „BDP-S760“ bei naujausią garso ir vaizdo imtuvą-stiprintuvą „STR-DN1000“. Naujieji gaminiai pasiūlys naujausias garso ir vaizdo technologijas, tokias kaip 7.1 erdvinis garsas, „1080p“ kokybės vaizdas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasinaudokite pramogų belaidžiu ryšiu galimybėmis Abiejuose „Blu-ray“ leistuvuose veikia sparčiausia ir naujausia „Wi-Fi“ belaidžio ryšio versija „Wireless-N“, įdiegta „Wi-Fi Protected Setup“ (WPS) funkcija, vieno mygtuko paspaudimu įjungianti saugų ryšį tarp įrenginio ir belaidžio ryšio tinklo. O ”STR-DN1000“ imtuvas-stiprintuvas leidžia sukurti erdvinio garso sistemą nenaudojant laidų – tam naudojama „S-AIR“ („Sony Audio Interactive Radio Frequency“ ) „Digital Wireless Ready“ technologija. „BDP-S560“ ir „BDP-S760“ leistuvų belaidis ryšys gali būti naudojamas iš interneto atsisiųsti atnaujintas įrenginių programinės įrangos versijas bei pasinaudoti „BD-Live“ paslauga. Vis daugiau ir daugiau filmų kūrėjų naudoja „BD-Live“ pateikdami turinį – papildomus epizodus, filmų anonsus ir su filmais susijusius žaidimus.*

Abu grotuvai turi DLNA sertifikaciją, todėl gali perkelti JPG bylas iš kitų DLNA įtaisų, pavyzdžiui, „VAIO“ kompiuterių, net jei jie nėra tame pačiame kambaryje. „Abiejuose leistuvuose įdiegtos „Wi-Fi“ ir DLNA galimybės, todėl juos įjungti į namų tinklą yra paprasta kaip niekada. Grotuvai ir naujasis AV imtuvas-stiprintuvas siūlo aukščiausios klasės vaizdą ir garsą“, - teigė vyresnysis „Sony Europe“ namų vaizdo gaminių rinkodaros verslo vadybininkas Julienas Dalle‘as.

Įjunk ir naudokis

Naujuosius „Blu-ray“ leistuvus itin paprasta nustatyti ir naudoti. „Quick Start“ funkcija padeda įrenginį paleisti viso labo per 6 sekundes. Tai geriausias pasiekimas rinkoje šiandien. Įrenginių valdymą palengvina patogus ir suprantamas „Xross Media Bar“ meniu, o su „BDP-S760“ modeliu komplektuojamas nuotolinio valdymo pultelis turi integruotą apšvietimą, kad būtų lengviau juo naudotis tamsoje. Priekiniame skydelyje yra USB sąsaja, tad nuotraukas nesunku bus peržiūrėti didelės raiškos televizoriaus ekrane.

Naujuosiuose leistuvuose naudojama „Sony Precision Cinema HP Upscale“ technologija konvertuoja standartinės raiškos signalus į „1080p“, o tai senuosiuose DVD diskuose įrašytiems filmams suteiks naują gyvenimą.

Funkcionalus, bet grakštus aukščiausios klasės „BDP-S760“

„BDP-S760“ naudojamos naujausios „Sony“ „Blu-ray“ grotuvų technologijos. „HD Reality Enhancer“ sušvelnina atspalvius, sumažina triukšmus taip, kad vaizdas atrodo itin tikroviškai. Ją papildo „Super Bit Mapping“, kuri  filmuotame vaizde atkuria natūralias spalvas. Tai suteikia papildomo žavesio aukštos kokybės „Full HD“ vaizdui.  Šiame įrenginyje naudojama ausinių daugiakanalio erdvinio garso technologija, kuri sukuria erdvinio garso įspūdį, filmą žiūrint net ir standartinėmis ausinėmis.

Naujasis AV imtuvas-stiprintuvas – pilnai namų kino sistemai

Be belaidės sąsajos, naujasis „STR-DN1000“ AV imtuvas-stiprintuvas turi keturias HDMI jungtis, todėl galima prijungti keletą „1080p“ standartą palaikančių įtaisų ir mėgautis turtingu, įtraukiančiu vaizdu, kurį padeda sukurti „x.v.Colour“ ir „Deep Colour“ technologijos.

Imtuve yra „1080i“ vaizdo pagerinimo technologija, kuri sumažina virpesius, foninius trikdžius ir pateikia tikroviškas spalvas, kai naudojamas ne „HD“ vaizdo šaltinis. Kaip ir naujieji „Blu-ray“ leistuvai, „STR-DN1000“ atkuria naujausio standarto erdvinį garsą, „Dolby True HD“ ir „DTS-HD Master Audio“ pasirūpina, kad garso kokybė būtų identiška originaliai studijos įrašo kokybei.

„STR-DN1000“ naudojama DCAC („Digital Cinema Auto Calibration“) technolgija padeda lengvai sureguliuoti garsiakalbius, pamatuodama įvairius parametrus, tokius kaip atstumai tarp garsiakalbių, garsas ir dažnis tam, kad erdvinis garsas būtų optimaliai suderintas tiek muzikai, tiek filmams. Kartu su DCS („Digital Cinema Sound“), kuri pagerina erdvinį garsą su „Cinema Studio“ režimais, jos padeda sukurti aukštos kokybės garsą, tokį, koks buvo įrašytas kuriant filmą. Naudojant integruotą „Digital Media“ sąsają galima groti muziką iš MP3 grotuvų, kompiuterių ar mobiliųjų telefonų.

„BDP-S560“ ir „BDP-S70“ „Blu-ray“ leistuvai Lietuvoje pasirodys 2009 m. spalio viduryje. „STR-DN1000“ AV imtuvas-stiprintuvas – rugsėjo pabaigoje.

Orientacinė mažmeninė kaina“

 „BDP-S560“ – 1350 LTL

„BDP-S760“ – 1675 LTL

„STR-DN1000“ – 2100 LTL

* Norint pasinaudoti „BD-Live“ turiniu, reikalingas USB raktas (bent 1 GB talpos).

„BDP-S560“ ir „BDP-S760“ techinės savybės

 

BDP-S560

BDP-S760

„1080p“ didelės raiškos vaizdas

Yra

Yra

„24p True Cinema“

Yra

Yra

DVD „Upscale“

Yra (Precision Cinema HD Upscale)

Yra (Precision Cinema HD Upscale)

„x.v.Colour“

Yra

Yra

„PhotoTV HD“

Yra

Yra

„Deep Colour“

Yra

Yra

„Super Bit Mapping“ (SBM)

Nėra

Yra

„HD Reality Enhancer“

Nėra

Yra

Vaizdo S/A konverteris

12bitų /148.5MHz

12bitų /148.5MHz

Analoginė vaizdo išvestis

Komponentų/ S-Video/ sudėtinis

Komponentų/ S-Video/ sudėtinis

„Dolby True HD Bitstream“ išvestis

Yra

Yra

„DTS-HD Master Audio Bitstream“ išvestis

Yra

Yra

„Dolby True HD“ iškodavimas

Yra

Yra

„DTS-HD Master Audio“ iškodavimas

Yra

Yra

Ausinių daugiakanalis erdvinis garsas

Nėra

Yra

Garso S/A konverteris

192kHz/24bitų

192kHz/24bitų

Analoginė garso išvestis

2 kanalai

7.1 kanalai

H/P jungtis

Nėra

Yra

USB sąsaja priekiniame skydelyje (JPEG)

Yra

Yra

„BD-Live“ (Profile 2.0)

Yra

Yra

Sąsaja skirta „BD-Live“

Yra, USB2.0

Yra, USB 2.0

(USB atmintinė, nekomplektuojama)

(USB atmintinė, nekomplektuojama)

„BonusView“ (Profile 1.1)

Yra

Yra

HDMI CEC (HDMI v 1.3)

Yra („BRAVIA Sync“)

Yra („BRAVIA Sync“)

Ethernet sąsaja

Yra

Yra

Programinės įrangos atnaujinimas per tinklą

Yra

Yra

AVCHD

Yra

Yra

JPEG

Yra

Yra

Disko įrenginys

Precision Drive HD

Precision Drive HD

Vartotojo sąsaja

Yra (XrossMediaBar)

Yra (XrossMediaBar)

Vartotojo sąsajos kalbų pasirinktys

GB/ FR/ DE/ NL/ IT/ ES/ PT/ DK/ SE/ NO/ FI/GRC/RUS/POL

GB/ FR/ DE/ NL/ IT/ ES/ PT/ DK/ SE/ NO/ FI/GRC/RUS/POL

Apšviečiamas nuotolinio valdymo pultelis

Nėra

Yra (raudona spalva)

Startavimo laikas*

apie 6 s.

apie 6 s.

Automatinis išjungimas

Yra

Yra

Dydis (P x A x I mm)

430x70x216

430x70x246

Svoris

2,4 kg

3 kg

* „Quick Start“ režimu

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: