Universalusis LG M62 – ekranas darbui ir televizorius pramogoms  (1)

„LG Electronics“ pristatė unikalų sprendimą žmonėms, kurių namuose mažoka vietos dideliems ekranams. LG M62 yra kompiuterio monitorius ir televizorius viename, kuris tinka žiūrėti raiškiosios televizijos HDTV transliacijas, „Blu-ray“ filmus, skaitmenines nuotraukas, žaisti kompiuterinius žaidimus ir dar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG M62 serijos juodos spalvos modeliai gali būti su 18,5–27 colių įstrižainės dydžio ekranais, jie atstoja kompiuterio monitorių bei televizorių. O grakščios linijos ir blizgus paviršius papuoš bet kurį modernų kambarį. Šios serijos įrenginiuose yra skaitmeninės televizijos DVB-T imtuvas, kuris suderinamas su MPEG4 vaizdo standarto transliacijomis. MPEG4 standartas naudojamas ir DVB-T transliacijai Lietuvoje. Paveikslėlius ekrane galima peržiūrėti HD arba „Full HD“ formatu. Prie LG M62 galima prijungti įvairius išorinius įrenginius. „Full HD“ modeliai gali rodyti „Blu-ray“ formato filmus ir naujos kartos žaidimų kompiuterių vaizdą aukščiausia įmanoma raiška. 5 milisekundžių reakcijos laikas užtikrina, kad net ir greito veiksmo filmo, sporto renginio ar žaidimo scenose vaizdas išliks ryškus. LG M62 gali vienodai aiškiai rodyti 16:9 ir 4:3 santykio vaizdą. Šios serijos įrenginiai palaiko daugybę populiarių vaizdo bei garso įrašų formatų, kuriuos gali perskaityti tiesiai iš USB. „USB Quick View“ funkcija leidžia žiūrėti nuotraukas ar klausytis muzika ir nenaudojant kompiuterio.

Prijungtas prie kompiuterio, LG M62 tampa puikiu monitoriumi, optimizuotu ir multimedijos, ir biuro programoms. Jis pasižymi jungčių gausa – yra HDMI, DVI-D ir „D-sub“ jungtys. Turėdamas aukštos kokybės integruotus garsiakalbius ir garso įvesties jungtis LG M62 gali būti naudojamas ir kaip garso sistema.

Įdiegta „Auto Bright“ funkcija rūpinasi, kad LG M62 ekrane vaizdas būtų puikios kokybės, nepriklausomai nuo aplinkos, kuriame jis rodomas. Naudodama sudėtingus algoritmus, ši funkcija nuolat analizuoja šviesos kambaryje lygį bei turinį ekrane ir reguliuoja jo šviesumą, nustatymus. Taip pasiekiama geresnė vaizdo kokybė ir sumažinamas elektros energijos suvartojimas. 18,5 ir 20 colių įstrižainės HD raiškos ir 21,5, 23 bei 27 colių įstrižainės „Full HD“ raiškos LG M62 modeliai prekyboje pasirodys lapkričio mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: