Lietuviškame internete - mokslinių vizualizacijų paroda „Art in Science“. Kviečiame balsuoti!  (0)

Rugsėjo 1-18 dienomis skelbiamas internetinis balsavimas už gražiausias ir įdomiausias Lietuvos mokslininkų mokslines vizualizacijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-09-11 Lietuviškame internete - mokslinių vizualizacijų paroda „Art in Science“. Kviečiame balsuoti!  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paroda „Art in Science“ – tai projektas, kuriuo siekima pristatyti Lietuvos ir užsienio laboratorijose dirbančių Lietuvos mokslininkų, studentų ir Lietuvos įmonių veiklą ir jos sąsajas su menu. Šiuo metu vyksta vizualizacijų priėmimas bei balsavimas už labiausiai patinkančius darbus internetinėje svetainėje.

Organizacijos „Mokslas ir Menas“ nariai pristato puikų būdą supažindinti visuomenę su moksline veikla bei patraukliu būdu papasakoti, ką išties veikia mokslininkai bei Lietuvos įmonės. Kiekvienas panorėjęs gali užeiti į internetinę svetainę, peržiūrėti visus darbus ir susipažinti su jų aprašymais bei atsiradimo istorija.

Balsuodami žmonės nulems 6-10 darbų patekimą į „tikrąją“ parodą. Šie darbai bus eksponuojami Vilniuje (Rugsėjo 26 – spalio 10 d.) ir Klaipėdoje (Spalio 12 – 26 d. ). Vėliau atrinkti geriausi darbai tęs savo kelionę per Lietuvą, o dviejų geriausiųjų kūrinių autorius apdovanos iniciatyvą palaikanti Britų taryba Lietuvoje. Parodų metu numatomi susitikimai su komisijos nariais, kūrinių autoriais ir kitais įdomiais žmonėmis. 

Kviečiame balsuoti ir įžvelgti meną moksle.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (0)