Tarnybą baigę savanoriai iš Klaipėdos į Vilnių sugrįš pėsčiomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Instruktorius 2016-05-24 12:03
Kas paspaudė neverta skaityti? Kodėl neverta skaityti?
Aidas 2016-05-24 13:56
Matai, cia jei ir papuola reiskinys i kazkokio mokslo objekta, bet tame nera jokiu technologiju. O kas ne technologija, tai yra tai, kas tik zmogus, daugumai cia neverta demesio. Liudna ateitis, kai zmogus save nuvertina pries technologija. Zmogaus kurinys ima ji valdyti.
Sljder 2016-05-24 14:16
O apie ką čia skaityt? Ar tai kažkokia technologijų naujiena? Ar šis atstumas kažkoks ypatingas - rekordinis? Ar niekas iki tol nėra nuėjęs iš Klaipėdos į Vilnių? Ar šitie vaikai oficialūs "Misija Sibiras" informacijos skleidėjai? Ar tai išvis kažką simbolizuoja daugiau nei dviems žmonėms? Ar jie bent jau rinksis kokį nors ypatingą istorinį maršrutą? Ne ne ir dar akrtą ne. Straipsnyje nieko nėra kas nors kiek apšviestų, sudomintų ir pan. Manau kasmet daugybė žmonių kažkur nueinančių žymiai didesnius ar kuo nors prasmingus atstumus.
Instruktorius 2016-05-24 16:05
Na kodėl taip viską reikia sprausti į moksliškuma, užtai kad nėra straipsnyje formulių jau ne technologijos?. Žinoma negaliu nesutikti su Jumis kad nemoksliškai parašyta, bet man kažkodėl pasirodė kad neverta skaityti dėl to kad čia apie mūsų senelių trėmima užsiminta. O juos trėmė, vežė, šaudė, mėtė, kankino, atėmė viską ką turėjo per amžius sukaupę, visa tai padaryti be jokių technologiju tuo laiku visai nebūtu pavyke... Tada nebuvo telefonu, interneto, ateidavo i kaima ir išvesdavo, jei būdavo kas stipresnis priešindavosi, tai vietoje susidorodavo, mociute pasakojo. Misija Sibiras yra visai nebloga technologija visa tai nepamiršti, kad vėl to nebūtu, kad ir kaip atrodo tai negalėtu pasikartoti. Tuo metu kai vežė irgi žmonės nemanė kad išveš, į Sibira. ...
Sljder 2016-05-24 16:40
Tikrai neneigiu, kad "Misija Sibiras" yra gera iniciatyva ir net neprieštaraučiau jei jai būtų skiriama dėmesio technologijos.lt . Tačiau tikiuosi informatyvaus straipsnio pristatančio iniciatyvą, pateikiančio daugiau informacijos kas kaip, gal net būtų įdomu paskaityti kaip vietiniai rusai žiūri į tokius žygius. O čia turim du visiškai su niekuo nesusijusius šauktinius einančius namo visiškai vidutinišką atstumą ir vis šaukiančius stebuklingus žodžius "Misija Sibiras". 0 vertės.