Rusija pagrasino galinga ataka Nyderlandams: „degs kartu su visa uosto infrastruktūra, Europa ne tik užšals, bet ir visiškai išmirs“ (Video)  (5)

Vienas Rusijos politikas ir buvęs regiono kariuomenės vadas užsiminė, kad Europa „visiškai išmirs“, jei Rusija kariniu būdu nusitaikys į didžiausią Europos naftos centrą Nyderlanduose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės Dūmos parlamentaras Andrejus Guruliovas kalbėjo per valstybinę televiziją, sakydamas, kad jei Rusija nuspręstų nusitaikyti į Nyderlandus, kur gaunama ir perdirbama apie 40 procentų Europos naftos, Europa „išmirtų“ (croak – slengas „mirti“), teigiama „Yahoo News“.

„Nyderlandai savo pakrantės zonose importuoja ir perdirba ne mažiau nei 40% žalios naftos“, – sakė Guruliovas. „Tai tokia maža vieta, į kurią būtų sunku nepataikyti“.

„Pagrindinė tiekimo grandinė yra per naftos tanklaivį; mums nereikia net raketos. Tai padarys torpeda, ypač jei ji bus pritvirtinta prie uosto. Ji degs kartu su visa uosto infrastruktūra. Europa ne tik užšals, bet ir visiškai išmirs“, – sakė ir Guruliovas.

 

Kaip pabrėžiama „Yahoo News“ ataskaitoje, politiko pozicija neatspindi oficialios valstybės politikos, o veikiau tam tikra raumenų demonstravimo forma.

Tačiau Europa iš tiesų yra pažeidžiama ir ne tik kariniams išpuoliams. Ji importuoja ketvirtadalį savo žaliavinės naftos iš Rusijos ir jai yra įvedusi embargą, nors embargas įsigalios tik po šešių mėnesių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(38)
(-29)

Komentarai (5)