[Žinios trumpai] D.Medvedevas pagrasino sunaikinti visą žmoniją branduoliniame armagedone, jeigu kas nors išdrįstų teisti Rusiją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2022-07-07 23:56
Pašto dėžutėj vėl raštelį radau, ar nebus nuo šito veikėjo, nes stiliukas labai panašus https://i.imgur.com/mZmCKc9.jpg
HardAxe 2022-07-08 09:26
siuo atveju labai teisingai viska parase, negaliu priestarauti.
Benediktas 2022-07-08 10:02
Gerai, kad turim tokius moderatorius.
HardAxe 2022-07-08 11:01
Aš esu pasiruošęs pamiršti/nematyti/nežinoti ką blogo yra padarę USA/NATO, ypač prieš man į ją įstojant. Lietuva niekaip negalėjo pakeisti to, kame nedalyvavo. Bet nuoskaudos lieka ir automatiškai formuoja anti-NATO nuotaikas tam tikruose regionuose, kurie palaikys mūsų priešus. Kad ir kokio ero mes jiem norėtume. Jei apsimesim, kad to nebuvo ir kartosim, kad nato visada 100% gera ir teisi, ar netapsim išplautasmegeniai kaip rusai? Tai yra mano asmeninė nuomuonė, nesusijusi su moderavimu.
Benediktas 2022-07-08 11:08
Tavo asmeninė nuomonė susiejusi su moderavimu, nes kai kurių narių žinučių neskaitai, kaip propogandos, dažnai pats prisidedi prie jos, nes tokia tavo nuomonė.
HardAxe 2022-07-08 11:48
kai turiu laiko, skaitau tai kas man įdomu ir trinu reklaminius botus. Jei skaitydamas tai, kas man įdomu - randu širšių lizdą - pasistengiu išpainioti. Šią savaitę ištryniau 4 vartotojus ir ~8 žinutes. Taigi moderuoju vien tam, kad pačiam reklama akių nebadytų. Jei pradės mokėti už man neįdomaus turinio moderavimą, priklausomai nuo užmokesčio, pagalvosiu apie tai.
Benediktas 2022-07-08 11:54
Ne apie reklaminius botus kalbu, apie propogandinius. Pvz AAA000 su virš 600 minusų reitingu. Nebūna pas jį antivalstybinės propagandos?
mindaugas.vaitiekūnas 2022-07-08 12:05
O man tokie žmonės yra lochai, kurie šiandieninius savo "žygdarbius" teisina tuo, kad kažkur praeityje "kita pusė" elgėsi taip pat ar dar blogiau. Gyvenimas yra apie šiandieną ir apie rytojų, t.y. kaip tu elgiesi šiandien! Fai čia nepasoteisinimas, kad šiandien visus skerdžiu, nes prieš 10 metų Petras irgi taip elgėsi ir nebuvo nubaustas!
P69 2022-07-08 12:45
Manau, kad mes nieko nežinom. Paprasti mes žmonės esam, iki mūsų neateina visa informacija. Mes nematom didesnio paveikslo dėl ko vienaip ar kitaip pasielgė.
jilted 2022-07-08 13:31
Yra žodžio laisvė ir niekas neturi būti tildomas. Kad ir kaip jis nusišneka, bet turi teisę pasisakyt. Vartotojų blokavimas vien dėl to, kad jų nuomonė nesutampa su kažkokiu naratyvu kuria aplinką, kurioje nebūna diskusijos. Vartotojai patys sprendžia ar klausyti šio (ar bet kurio kito) individo nuomonės ir pagal tai kiek jis minusų (pliusų) turi, galima spręsti kaip kiti vartotojai tą nuomonę priima.
Benediktas 2022-07-08 13:41
Ar tau neatrodo, kad propoganda yra geopolitinis ginklas, nemažiau veiksnus, nei realūs ginklai (pvz. rytinė Ukrainos dalis prieš 2014m su išplautomis smegenimis)? Ir kas su ja turi kovoti?
jilted 2022-07-08 13:48
Tai kaina, kurią gali tekti mokėti už žodžio laisvę. Propaganda nėra gerai, bet kol gali pasisakyti prieš ją didesnės problemos nematau, išskrus, kad erzina, kai kažkas įkyriai bando formuoti tavo nuomonę. Didesnė bėda tokiose šalyse kaip Rusija arba Baltarusija, kur žodžio laisvė neegzistuoja ir viskas ką gali viešai kalbėti yra tik jų propaganda. Mano požiūris toks, kad bet kokie žodžio laisvės ribojimai artina mus prie tokių šalių, kaip Rusija ar Baltarusija.
immortallt 2022-07-08 14:04
Jilted, o jei pradėsiu kampaniją aiškindamas, kad tu esi pedofilas, su visokiomis nuotraukomis ir išvedžiojimais, pakisčiau informaciją tavo artimiesiems, giminėms, bendradarbiams, darbdaviui, irgi sakytum, kad tai mano žodžio laisvė? Žodžio laisvė nereiškia, kad pilu ką noriu. Žodžio laisvę reiškia, kad gali išreikšti savo nuomonę, bet turi ir pilną atsakomybę už savo nuomonę. T.y. jei tu kiši savo nuomonę, kad saulė teka pietuose, ir tas lengvai patikrinama bei yra akivaizdus melas, priklausomai nuo visuomenės patirtos žalos turi atsakyti pagal administracinį ar baudžiamąjį kodeksą. Nuomonę gali turėti apie vaikų auklėjimą, skaniausią patiekalą, gražiausią spalvą, geriausią automobilį. Nuomonės negali turėti, kas sunkesnis, kilogramas švino, ar kilogramas plunksnų. Žodžio laisvė neįteisina nebaudžiamumo meluojant, klastojant, skleidžiant dezinformaciją, šmeižiant ir t.t.
jilted 2022-07-08 14:18
Melas, šmeižtas, grasinimai, informacijos klastojimas yra atskira tema ir čia jau galima brėžti kažkokias ribas. Nes vieno asmens žodžio laisve negali būti siekiama tiesiogiai kenkti kitam individui. Bet kalbant apie politines nuomones, šiaip diskusijas, net atrodo visuotinai priimtus akivaizdžius dalykus, kaip kur teka saulė, turi turėti teisę ginčytis. Nesvarbu kiek kvaila ar neteisinga individo nuomonė.
HardAxe 2022-07-08 14:50
Niekas nedraudžia tau varyti NATO propagandą (bent jau aš - ne). Tiesiog kartais pagalvoji - ar mes iš Rusijos šaipomės pagrįstai, ar dėl savo propagandos/faktų pateikimo būdo. Jie žiauriai daug kur susimauna kaip mokinukai, bet, pasitaiko, šaipomės vardan šaipymosi. Nuoširdžiai nemanau, kad aukšto rango rusijos pareigūnai bus nuteisti (geras pavizdys sausio 13 nusikaltimai). Mes nesugebam net savų taikdarių-pedofilų į kalėjimus susodinti. Bet vakarai turi įšaldę neblogą kiekį rusiškų aktyvų, tikiuosi jie bus panaudoti bent dalinei kompensacijai. Dar netikiu, kad Rusija gali pasitaisyti. Bet tikiuosi, kad Putino pakeitimas nebus sklandus ir sukels šiokią tokią suirutę. To turėtų užtekti sėkimgai karo pabaigai?
immortallt 2022-07-08 14:52
Politinė nuomonė vėlgi, apie tai kaip tai paveiks gyvenimą vienas ar kitas sprendimas, pvz. alkoholio prekybos apribojimai, bet ne "Landsbergis pavogė šiferį" ar 'ruskiai gina nekaltus žmones Ukrainoje". HardAxe, ruskynas pasitaisyti gali, kaip ir pasitaisė Japonija ar Vokietija. Gerai "išbuožino" ir praėjo imperialistiniai tikslai, t.y. apribojo galimybę vystyti puolamąją kariuomenę, užtikrino demokratinius rinkimus ir įtraukė į atvirą ekonomiką. ruskius bandė tik įtraukti per atvirą ekonomiką, ir pasirodo autokratija likusi su puolamąja ginkluote pakanka, kad išlaikyti imperiją.
Benediktas 2022-07-08 15:10
Čia ne kita tema, o apie tai ir kalbame - klastojamos informacijos propogandą, dezintormaciją. Kaip atskirti žmogų, kuris turi savo nuomonę tokią arba yra naudingas idiotas, nuo sąmoningai skleidžiančio dezinformacines žinutes. Ir ar galime kažkaip užkirsti kelią tam, kuris tai daro sąmoningai ir palikti teisę reikštis tiems, kurie ištikrūjų taip nuoširdžiai galvoja? Ar moderatorius gali tai atskirti? Kokios pasekmės, jei moderatorius atskiria tokius vartotojus ir užblokuoja? Ar valstybė tada virs į totalitarinę ar kaip tik bus sveikesnė?
Benediktas 2022-07-08 15:16
Parodyk, kur aš variau NATO propogandą.
HardAxe 2022-07-08 15:29
niekur. bet jei taip darysi, niekas neiskūs.
Benediktas 2022-07-08 16:16
Aš už, kad mane neįskųstų kažkam, bet po trijų įspėjimų tiesiog užblokuotų, jei pradėčiau varyt akivaizdžią propogandą, be jokių įrodymų bet kuria tema, kenkčiau Lietuvos valstybingumui ir pan. Bet norėčiau, kad tokios pat sąlygos būtų taikomos ir kurie varo prieš Lietuvą, teisina Rusijos veiksmus. Rusija yra šalis okupantė, pažeidžianti Ukrainos gyventojų teises, kaip: gyvybės, judėjimo, pažiūrų, nuosavybės ir t.t.